Új hozzászólás Aktív témák

  • ImI87

    őstag

    válasz neilszab #2982 üzenetére

    neilszab és NewmanHD: Köszi srácok! :R

    Tudom, hogy az NFS-ek csak "szórakozásra" valók, ezeket billenytűzettel is simán lehet tolni, és fékezni sem nagyon kell. :D A TDU meg inkább lazulásra való, ez eddig OK. Pont azért kérdeztem, hogy mik a valódi játékok, ahol a lehető legjobban megvan a feeling.
    Majd válogatok a listáról.......

    Ki fogok próbálni több szakágat is, de legjobban a túraautó vonz. Én ezt úgy értettem, hogy pl DTM, vagy GT versenyek...... Ide tartozik gondolom a GTR2, a GT Legends, meg a Race07, bár ezeket sosem láttam, csak hallottam róluk....... Jól gondolom? :F

    Azért döntöttem G25 mellett, mert ha veszek, akkor igyekszem jót venni. Szeretem a Logitech-et, erről is elég jókat olvastam, és nagyon szép is. (Ha meg neadjisten nem jönne be, akkor még mindig el tudom adni, max bukok egy kis zsetont.........)

    Körülmények asszem egész jók lesznek (persze nem full luxus): 5.1 hang megvan, 24" wide monitor megvan, és ha megjön a kormány, akkor csinálok valami jópofa konzolt a kormánynak meg a váltónak is. (Sajna rendes cockpit-et nem tudok csinálni, mert elég kis helyem van. Úgyhogy marad a szék és a cuccokat elhelyezem a lehető legkélmenyesebb módon.) Ezen kívül érdemes még valamivel rákészülni? :F Talán kesztyű, de szerintem kezdetben megteszi egy jófajta bringáskesztyű, az meg van. :)

    Ja igen, a játékokban a hang meg van oldva rendesen, szal azt is megcsinálták valóságosra (az irányoknak megfelelően)? :F

    Köszi még1x, még biztos jövök csomószor kérdezősködni............ :B

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák