Új hozzászólás Aktív témák

  • neilszab

    őstag

    válasz This_is_Ice #20846 üzenetére

    Vegyük külön a kérdés-t "Servo Base" és "Rim" témakörre:

    A T500 elvileg a nagyobb/erősebb, a T300 picit gyengébb, viszont ez már egy újabb konstrukció, a beszámolók szerint valamivel dinamikusabb, közvetlenebb, elvileg ez a "jobb" választás. A TX meg lényegében ugyan az mint a T300 (ha vki ezt máshogy tudja, akkor kérem jelezze), csak ez az XBOX-hoz való variáns és 1080 fok helyet "csak" 900-at tud fordulni, ami pályaversenyzésre így is több mint bőven elegendő.

    Ami a rim-eket illeti, úgy tudom mindegyik jó mindegyik "base"-re. A Ferrari F1 rim szerintem nagyon gagyi, ráadásul meglehetősen behatárolja a felhasználási módot, így ez alapból kiesik. TM28 Leather és a Ferrari 599xx Alcantara között pedig csak a méret (28 vs 30 cm) és az anyag (bőr vs Alcantara) a különbség, itt meg neked kell tudni eldönteni, melyik jön be neked jobban. :B

    -------------------
    Nekem személy szerint méretben a nagyobb (bár 32-es lenne az igazán jó :U ), anyagban meg a bőr jönne be jobban, de hát ilyen kombó ugye nincs. A bőr melegebb, selymesebb tapintású, míg az Alcantara inkább textil szerű, kevésbé puha, kicsit érdesebb anyag... szerintem kevésbé jó megfogni és kényesebb is (könnyebben kopik) és ezt jellemzően inkább kesztyűvel szokták használni.

    [ Szerkesztve ]

    Szimulátoros versenyek - www.GTR-Masters.hu

Új hozzászólás Aktív témák