Új hozzászólás Aktív témák

  • Jack@l

    veterán

    válasz JoinR #17540 üzenetére

    Engem hagyjál ki, ha nem érted hogy működik aegy kormény, akkor nem kell beleszólni. Igen, több millás kormányokkal is jól fog működni az ac. Főleg hogy használják(vagy fogják) csapatok is szimulátorokban. Technikailag fel van készítve a 6dof-en mozgó sokmillás ferrari szimulátorra is.
    Az van hogy mikor te kattogást hallassz, akkor én finom kis rezgéseket érzek, nehéz felfogni? A két motor szép holtjátékkal és laggal reagálja le az erőket, ami az ac-ból kijön.
    Azért írtam a fanatecet, mert kunosék arra fejlesztenek, az már van olyan szintű kormány, ami elég pontosan és finoman tudja követni az erőket.
    Egyébként meg az ffb szabványosítva van, mindegyik kormény ugyanazt kapja/tudja. Pont kunoséknál van az hogy a legprimitívebb dolgokból csinálták meg, bonyolult kamu effektek helyett...

    [ Szerkesztve ]

    A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.

Új hozzászólás Aktív témák