Új hozzászólás Aktív témák

  • zsiz

    őstag

    válasz STC Speed #17031 üzenetére

    első kormányom, úgyhogy nagyon nincs viszonyítási alapom. de azt tudom, hogy játszani jó vele, főleg ha jól beállítgatod majd az effektek erősségét. a váltófülek elég kicsik, éles kanyarban én pl nem igazán tudom használni őket mert kicsit nehezen érem el, de van rendes "bot"váltó is rajta. maga a kormány jó fogású szerintem. felfogatása is elég erős. szóval azt mondanám, hogy jó kormány.

    mást nem is fognak itt ajánlani neked, legalábbis ebben az árkategóriában biztosan nem. olcsóbban a momo-t szokták itt ajánlani, de az neked rögtön kiesik mivel, keveset fordul. ráadásul régi, és sokkal hangosabb is mint a dfgt, valamint nagyobb az ellenállása is, nehezebben tudod tekerni.

    a DFGT gyenge pontja a pedálja (nincs kuplung, műanyag). legalábbis nekem nem tetszik, nem érzem rendesen, nem tudom adagolni. de ki lehet békülni vele.

    szerk: igen, Media Marktban mondják, hogy 35k-ért is van. webshopban többet ír. de van valami árgaranciájuk, hogy ha másik boltjukban olcsóbb akkor nekik is oda kell adniuk annyiért.

    [ Szerkesztve ]

    Opel Astra G Bertone Coupé X18XE1 | GTA Online: zsiz88 |

Új hozzászólás Aktív témák