Új hozzászólás Aktív témák

  • stereodead

    csendes tag

    Nos. JaPe-nek köszönhetően szert tettem egy DFP-re, Brain75-nek és Satan_Claus-nak hála pedig már adapterem is van.

    Így zöldfülűként viszont van pár kérdésem:

    A force feedbacket mindenhol abszolút lenulláztam, mert elvileg minél erősebb annál jobban megrövidíti a kormány élettartamát, na meg nehezebb is kormányozni. Sokat ront ez így a szimuláció realisztikusságán, vagy tényleg csak egy szórakoztató funckió a FFB?

    A Grid 2 egészen tetszetős játék, viszont több óra után sem sikerült úgy beállítanom a kormányom, hogy jól működjön vele :F . Teljesen egyedül sem tudok a pályán maradni és rendesen bevenni kanyarokat. Ellenben GTR Evolution egész jól megy. Persze az egy más kategória. Próbáltam ráguglizni, hogy milyen beállítások javasoltak a Grid 2-höz, de nem igazán találtam semmi használhatót. Van itt esetleg olyan aki nyomja? Vagy nem is a beállításokkal lesz gond, egyszerűen a játék fizikája, irányítása rossz? Kezdőként én ezt nem tudom megítélni, szóval okosítson fel valaki.

    Valami utcai autós (mármint olyan autós, amibe talán egyszer még lesz is lehetőségem beülni, tehát nem F1 meg mindenféle négykerekű rakéták) szimulátort, lehetőség szerint olyat, ahol lehet szekvenciális váltót használni, de nem kell hozzá kuplung (DFP-n ugye csak két pedál van) tud nekem valaki ajánlani?

    Hogy kell vezetni, versenyezni? Tényleg abszolút rookie vagyok ezen a téren, így minden tanácsot és felivilágosítást szívesen vennék. Mi a különféle versenyek etikettje, szabályai, mekkora koccanás megengedett, mennyire szabad kihajtani a fűre, stb. Továbbá az elméleti rész. Hol szoktak kanyarnál fékezni, mikor kell váltani, visszaváltani, hogy kell driftelni, satöbbi.

    Ha esetleg van valami jó tutorial, weboldal vagy cikk a témában akkor várom a linkeket. :R

    fgsfds!

Új hozzászólás Aktív témák