Új hozzászólás Aktív témák

  • fLeSs

    nagyúr

    válasz Tecsa #12392 üzenetére

    Értettem én amit mondasz, nem vettem kötekedésnek, tanulni kell a vezetést és kész. :) Nem leszek übermensch ennyi vezetés után.

    Viszont a játékokra rátérve amikkel akkor foglalkoztunk, amikor vettem a DFGT-met és volt egy kis eszmecsere a szimulátorokról.
    Szóval, jó lenne letelepedni 1, max 2 szimulátornál.
    Kipróbáltam az AC-t, iRacinget, rFactort, netkar prót, LFS-t és a Game Stock Cart (egyelőre csak a 2012 demóját).
    Nálam az a lényeg a játékban a jó FFB mivel ez az egyetlen fizikai visszacsatolás a játék részéről, hogy történik vmi. Jó lenne vmi normális grafika és kell, hogy legyen multiplayer.

    A netkar prót jó vezetni, de a grafika gyenge és alig játssza vki.
    Az AC-ről ugyanez a véleményem, csak van egy olyan problémám, hogy az egész játéktól elment a kedvem miután az autók hangja "tompa" vagy nemtom hogyan mondjam. Röviden számomra egy rakás sz@r, egyáltalán nem élvezem így a játékot. Olyan, mintha egy dobozban lennék, ami igaz is ha azt veszem, hogy az autó is egy "doboz", de így nem tetszik.

    Az rFactor nagyon jó leszámítva a grafikát és hogy nem találtam még egyetlen szervert sem amire csatlakozni tudnék és bajnokságot sem találtom DRM-hez.

    És az Iracing. Rfactor után elindítva az Iracinget totál gagyi az egész, az autó olyan, mintha lebegne az út felett. HIába jó a grafika és OK az FFB, ez a lebegés fáj. Viszont ez az egyetlen játék, amiben folyamatosan találni multiplayer lehetőséget. Még nem számoltam utána, de ha mondjuk a GT autók vezetésére hajtanék rá (Ford GT, Corvette C06, McLaren MP4) akkor hosszabb távon a fontosabb pályákkal együtt sztem 3-400 USD lenne + az előfizetés. Hehe...

    Az rFactor 2 demóját most szedtem le, DFGT-vel a Corvettet abszolút nem tudtam vezetni, összevissza csúszkált alattam, most megpróbálom megint picivel több tapasztalattal.

    Game Stock Car 2013: ha nem ismernétek, akkor ez rFactor alapú szim,. Ez lenne a tökéletes szerintem (a 2012 alapján mondom), minden szuper benne, csak nemtom, hogy mennyien játsszák online.

    [ Szerkesztve ]

    "I press keys on a keyboard all day and click a mouse in front of a glowing rectangle. Somehow that turns into food and shelter."

Új hozzászólás Aktív témák