Új hozzászólás Aktív témák

  • DeniL

    tag

    Sziasztok,

    foglalkozik valaki Odroid C1/C1+-al? Beszereztem egyet, amire használni akartam annó, az NAS funkciók és Openmediavault. Időközben lett egy NAS is, így ez a projekt halott.....sokat gondolkodtam annó egy Banana Pi, Orange Pi vagy Odroid C1 között (persze a másik két gyártótól is hasonló kategóriás termékeket összehasonlítva, mint amit a C1 tud. És időközben maradtam a C1-nél....)

    Megjött, de kedvem sem volt kipróbálni, mert ahogy látom, kb alig van rá valami oprendszer. Debian 8-at nem találtam, valami 7.8-as mókolás talán van rá. Legutolsó Ubuntu amit találtam az a 14.04.3, de ezt se vitték túlzásba. Android nagyon nem érdekel, de amint látom a 4.4-el le vannak maradva. Openmediavaultot néztem, de mivel már nem kell, így hanyagoltam is. Volumio-t már használtam korábban, arra tökéletes nekem a régi Pi1-esem, így nem szívesen adnék egy zenelejátszás alá 4 magot fölöslegesen.

    Openelecet láttam legalább frissen karbantartják (6.x), de mivel van egy Pi2-m erre a célre OSMC+Hyperionnal, és jól elvan, nem piszkálom fölöslegesen.

    Igazából, most hogy kézhez kaptam, nem tudom mit akarok vele kezdeni :D És túl kevés az OS, amit kiadtak rá....nem lett ez sem valami felkapott, pedig azért van ára...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák