Új hozzászólás Aktív témák

  • Brian_GT

    őstag

    válasz rfjanika #4684 üzenetére

    Szia!

    Üdv a ps3 tulajok táborában. Ezek szerint akkor a Gt sorozat is újdonság neked. Nem baj, jobb későn mint soha :)

    A GT sorozat és vele az 5 is egy sémát követ.
    Alap esetben van mindig egy versenytípus amihez jogsi kell, igen jól érted rendes jogsit kell tenned különböző feladatok teljesítésével, ezt a licenc vagy ilyesmi alatt találod.
    Általában elején rögtön enged versenyezni is, de a játék megismerése végett kb első 2 jogsi megszerzése erősen ajánlott. Megtanít fékezni, ívekre stb-stb. és más autós játékhoz mérten ne hidd ez fölösleges :)

    Mellette karriernek nevezve mehetsz a versenyekre amit a-spec alatt találsz. Itt adott nehézség alatt 9 versenyt találsz, mindegyik jelzi mekkora szint kell a nevezéshez.

    Minden versennyel pénzt és ha jó helyezést érsz el vagy csak aranynál, itt segítsen más gt-s, mert én mindig aranyig küzdöttem így mindig járt a kocsi. Nah ezt majd vki megerősíti, de induljunk abból ha pl egy verseny 3 pályából áll és mind3 arany, jutalom mellett kocsit is nyersz.

    Kezdéskor a tőkédből úgy is egy használt autót kell venned és azzal elindulni a versenyen, minden versenyen ott van mi a belépés felételei...autótípus, hajtás,nemzet, kerék stb.

    Szóval autót kis pénzedből veszel, versenyek után nyersz és még a jogsik után is kapsz kocsit.

    Így kell szépen pénzt gyűjtve mindig megtudni venni a következő verseny feltételének megfelelő autót.
    Autóid a garázsba kerülnek, megnézheted mindig jól tudjál választani melyik a legjobb a versenyre, persze tuningolni is tudod bőszen őket.

    Sok sikert hozzá, a világ leghosszabb játékát töltötted be, de sok jó élményt fog okozni hidd el!!!! :)

    - Csak a Puffin ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot! -

Új hozzászólás Aktív témák