Új hozzászólás Aktív témák

  • lo_jo

    senior tag

    válasz undercover #11274 üzenetére

    Nekem a forza sem élettel telibb, cserébe az FH5 az én szememnek már túlszaturált, főleg a városi részek, de ez igazából a mexikói környezet miatt is van, élénk színek, sok napsütés, nagy erdők, stb. Mondjuk részletesebbnek sem mondanám, a GT7 tökéletesen megállja a helyét ezen a téren. Ha zárt pályás játékokhoz hasonlítom, akkor meg bőven hozza a nagyok szintjét, ACC vagy egy CSP+Sol modos AC képi világát. Az utóbbi persze nem teljesen mérvadó, mert tényleg rommá modolják, de az is olyan dolgokat valósított meg, amire a fejlesztők azt mondták, hogy nem lehet, ezért vedd meg az ACC-t (éjszaka, eső, stb).

    Abban meg nem értek egyet, hogy egy simcade játéknak többet kell ennél adnia. Szerintem az F1-hez sem ad hozzá a kanapévásárlós bohóckodás meg a korábbi részek paddockban történő szappanoperája, sőt, engem kifejezetten zavart. Versenyezni akarok, nem idióta hülyegyerekek lelki világával foglalkozni meg barátkozni vagy ellenséget szerezni.

    Szintén saját vélemény, de ha egy autós játékba sztori kell, akkor általában az azt jelenti, hogy el kell terelni a szar vezetésről és fizikáról a figyelmet. Minél nagyobb a sztori szerepe, annál igénytelenebb a vezetés része.

    Amiben a GT7 lehetne jobb, azok a sim felé mutató dolgok. Kiderült már, hogy elég komoly telemetria van a játékban, jó lenne, ha ez HUD-ra opcionálisan kapcsolható lenne, együtt egy tesztvezetés gombbal a tuning részről. Érződik, főleg a legújabb patch után, hogy számít a gumi hőmérséklete, viszont 0 visszajelzés van arról, hogy éppen hol áll, kéne még kicsit dolgoztatni, hogy melegedjen vagy óvatosabban terhelni, hogy hűljön. Ebben "lophatna" a FH-ból, ott a telemetria képernyő opcionális, viszont a tuningban elmerülőknek nagyon hasznos.

    @Elims: mindegy, hogy melyik módot választod, verseny közben ugyanazt látod, mivel a "quality" mód csak a versenyen kívüli részeket érinti, tehát menü, replay, stb.

Új hozzászólás Aktív témák