Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    válasz hobizoli #98375 üzenetére

    pl olaszok is sokszor csak 1 góllal rugnak tobbet az ellenfélnél, az meg eleg a 3 pontert

    Senkit nem érdekelne ha a magyarok mindig csak 1 gólt rúgnának és nyernének. De nem ez van :P az olaszok meg a kis 1-0-ás meccseikkel mindig kijutnak EB-re VB-re, ott is menetelnek szépen.
    Azért a hollandokat se kell nagyon lesajnálni az egész európai selejtezőt nézve ők a legjobb 3. helyen lévő csapat és CSAK rosszabb gólkülönbséggel nem jutottak végül ki a svédek ellen.

    A magyar-portugál EB meccset meg kár túlmisztifikálni de ezt már párszor írtam itt. 3-ból 2 megpattanó gól volt, szóval a szerencse igencsak velünk volt. Nyilván itt mindenki sok focit néz, tudja hogy 1 meccsen kb 1 ilyen akad be max. a többi mellé pattan vagy pont úgy hogy a kapusnak könnyű zsákmány.
    Az utolsó fél órában mikor 3-3 lett meg nagyon látszott hogy a portugálok nem akarják megnyerni a meccset csak tartani az eredményt. Mivel már eleve lehetett tudni hogy a csoportelső a belgákkal kerül össze. Tehát nekik jobb volt a 2. 3. helyre pályázni.
    Szerintem a belgák rommá verték volna Portugáliát is ha ott összetalálkoznak. Nyilván az edzői stáb ezt felmérte és ehhez alakították a taktikát.

    De én is azt mondom hogy az EB legjobb meccse ez a 3-3 volt izgalmakat tekintve. Kár hogy az utolsó fél órára leállt mindkét csapat.

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák