Új hozzászólás Aktív témák

  • Inkább azt kéne meghatározni valahogy, hogy ez a téli szünet hiánya, vagy - ami talán még fontosabb - a heti 90 percen keresztüli 100%-os terhelés által való lefárasztás milyen mértékben hátráltatja a Premier League csapatokat a többi bajnoksághoz képest.

    Tehát ugye ha a PL csapat hátrányból indul, akkor az történik, hogy egy vele ugyanolyan erősségű spanyol, német, olasz csapat megveri.

    A kérdés az, hogy mennyivel kell jobb csapatnak lennie az angolnak a külföldi ellenfeléhez képest, hogy még a fáradtsági hátránnyal együtt is felülkerekedjen és továbbjusson.

    Mert ha pl az Arsenal csak 80%-os teljesítményt tud beleadni a BL-be minden évben, míg a Bayern 100%-ot, akkor az van, hogy ha az Arsenal kicsivel jobb csapat, mint a Bayern, akkor is a Bayern fog nyerni... aztán jöhetnek megint itt a fotelbajnokok ez egyértelmű volt mert az angolok szarok és minden évben jobb a Bayern stb....

    Azért példálóztam ezzel, mert ebben a szezonban a Bayern sem tűnik eddig annyira ütőképesnek, mint az előző években, míg az Arsenal hozza azt amit eddig mindig, a Bayern romlott le kb az Arsenal szintjére szerintem. Ha a múltkori meccsen Koscielny nem sérül le és marad az 1:1 vagy max még egy gólt berámol a Bayern és 2:1, akkor szerintem még tovább is jutnak az angolok.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák