Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz BenHans #89593 üzenetére

    Minden védelemre blama ha három gólt kap, ez kétségtelen. De ha nincs olyan ember mint Llorrente vagy Sigurdsson akkor abból a három kaput eltalálóból jó eséllyel leginkább csak 1 tartott volna kapu irányba, nem hogy 3 gól, tehát kettőn áll a vásár.

    "de a nagyok semmivel nem jobbak mint máshol, sőt."

    Ezt nem is vitatom, és nem is fogom :N tény hogy jelen állás szerint nem egy jobb csapat van angol földön kívül. Csak ebbe szoktak az emberek belekötni, valahol jogosan, viszont az is ugyanúgy jogos hogy nem 2-4 csapat alapján ítélik meg a ligát, mert rajtuk kívül sokkal több csapat van még aki a liga egészét alkotja és attól liga a liga, hogy 20 csapat küzd egymás ellen. (ezért nem is dőlök a kardomba mert elvert az utolsó egy nagyon okos és általuk csúcs járatott játékkal, sokkal jobban fúrja az oldalam még mindig hogy a mu egy lesgóllal szerzett a pool ellent pontot)

    A ligák azért jönnek létre, hogy érdeklődést generáljanak, hogy verseny legyen, amik közül ahogy Te is mondod ez a legkiegyensúlyozottabb, amit mi sem bizonyít jobban mondjuk üzlet szempontjából is mint hogy a rengeteg befektető oda tolja be a pénzét és nem máshova.

    És a szóban forgó liga esetében ezek a csapatok a saját munkájukkal, játékukkal, teljesítményükkel egy szóval nívójukkal teremtik meg a közönségüket, ami látszólag is óriási, mert rengetegen hajlandóak rengeteget fizetni, hogy nézhessék ezt a ligát.

    Attól még a tény tény marad, ha 1vs1 - be vetjük össze akkor több jobb csapat is van bármelyik angoltól :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák