Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    válasz Citroware #89557 üzenetére

    Te nagyon jó megfigyelő vagy, csodálom hogy nem tűnt fel, hogy teljesen megváltozott a posztja és a pályán töltött szerepe Brendan óta....

    A könyvét gondolom nem olvastad, ahol részletesen beszél erről úgyhogy most idézek belőle egy szösszenetet:

    "2012-ben felkerestem Brendan Rodgers-t. Elmondtam neki, hogy nem érzem jól magam támadó középpályásként, nem játszom jól, csak hatosra, vagy hetesre egy tízes skálán - miközben én mindig minimum a nyolcasra hajtottam....
    Megkérdeztem tőle, hogy láthatnék-e egy mélyebb elemzést a játékom fizikális részéről? Számok, adatok, miegymás. Az is érdekelt, hogyan helyezkedem, megfelelő-e a testtartásom az egyes játékhelyzetekben, és megkértem, beszéljen erről az elemzőkkel és a fizikai felkészítést végzőkkel. Arra voltam kíváncsi, ők is azt látják-e kívülről, amit én belülről érzek, vagyis, hogy nem vagyok jó, és nem játszom megfelelő szinten a posztomon.
    Edzés után Brendan behívott az irodájába. Egy elképesztően részletes nyomtatvány volt az asztalán. Elemzés az utóbbi meccseinkről, benne a játékom összes pozitív és negatív aspektusával, kigyűjtve. Összefoglalva: igazam volt."

    ettől fogva a posztja és szerepe teljesen megváltozott, és ez minden támadó szellemű játékost utolér, amikor elér egy bizonyos kort, de a szerepváltással ki tudják tolni a karrierjét még 2-3 évvel.

    Ennél többől meg szerintem nem vonhattál le ilyen konzekvenciát, mert szerinted Iniesta is középszer ;] persze sokan így vannak ezzel, hogy annál jobb egy játékos minél többet cselez és gólt szerez.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák