Új hozzászólás Aktív témák

  • paatrick

    őstag

    Mourinhohoz:
    Nem értem ezt a nagy ellenességet. Eddig minden csapatánál bajnokságot nyert. :)) Ez a tavalyi Chelsea-s lebőgést is úgy mondjátok mintha előtte egy évvel meg nem nyerték volna meg a PL-t. Azt meg bebizonyította a tavalyi Chelsea, hogy nem csak Mourinho hibájából szerepeltek úgy, mert utána is nyomik voltak.
    Szerintem az a legrosszabb mikor a csapattulajdonos azt gondolja ő a király és eldönti kit kell megvenni, meg hogy legyen a csapat. Ez megvolt a Real Madridnál Perez elnőkkel, de úgyanúgy megvan a Chelsea-nél is Abramoviccsal. A régi csapatba Shevcsenko-t akarta mindenképp mert ő volt a kedvenc játékosa, most is biztos belepofázott. Diego Costára lennék nagyon kíváncsi, hogy ki akarta, próbáltam rákeresni de nem találtam értelmes találatot, de azt igen hogy Conte már küldené visszafele az Atl Madridba :P

    Manchesterhez:
    Jó volt sir Alex, de lássuk be utolsó éveiben már többet ártott mint adott. Hihetetlen leharcolt, gyengébb képességű játékosokkal még tudott egy PL-t nyerni a végén, de aztán hogy Moyes jöjjön helyette óriási hiba volt. Kb ugyanaz a keret maradt és meg is látszott mennyit tudtak. Aztán van Gaal is katasztrófa. Az edzőknél már csak az összevásárolt játékosok voltak rosszabbak. Fellaini, Falcao, Mata, Herrera, Schweinsteiger, Depay :o vagy korukból(schweini) vagy tudásukból (fellaini) adódóan nem egy MU színvonal kéne legyenek.
    Azért lett egy jó is, Martial.
    di Maria is jó lett volna szerintem de az a stílus amiben akkor a MU játszott (favágó) nyilván nem feküdt neki és ezért nem érezte jól magát. Egy konkrét esetre emlékszem, ebből mindenki megértheti. 80. perc 1-1, ellenfél támad, MU beszorul, de megszerzik a labdát, di Maria már sprintbe kapcsol, gyors kontra gólhelyzet akármi, erre a védő kibombázza a tribün legfelső soraiba a labdát azt jól van. Nyilván a Realnál azt szokta meg hogy Özil, vagy bármelyik védő ilyen helyzetben már indítja is őt, itt meg ennek a játéknak még a csíráját se lehetett felismerni. Na ez volt a MU játéka, ötlettelen szr.

    Azért jó látni hogy a MU fejesek is ráébredtek, hogy mostanra már nem az a kor van hogy 20 évig itt lesz az edző. Ma már top edzőt kell venni, top játékosokkal (Chelsea, MU City recept) a tehetségeket meg a "kis" klubok kinevelik nekik. Majd egyszer talán az Arsenalnál is leesik a tantusz. Bár úgy látom nagyon elégedettek ezekkel a 2-3-4. helyekkel. :P

    6 év "lelkes újonc", 4 év "kvázi-tag", 2 év "tag", 1 év "aktív tag", már senior tag. I'm doing my part. ¯\ ʕ•ᴥ•ʔ /¯

Új hozzászólás Aktív témák