Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    A vezetőség tegnap este összeült és olasz források készpénznek veszik Garcia távozását, valamint azt is hogy Spalletti érkezik a helyére.
    Több hírforrás viszont a menesztést ugyan elkönyvelte viszont az új edző személyéről csak találgat. Szerintük több név is van a kalapban és még nincs döntés. Spalletti, Sampaoli, Bielsa, Conte, Lippi és Capello a felreppent nevek, szerintem nagyjából ilyen sorrendben alakulnak az esélyek is.

    Pallotta és Baldissoni a helyszínen nézte végig a Milan elleni meccset (mutatta a kamera hogy fogják a fejüket és idegesek). Előbbi a mérkőzés után felháborítónak nevezte a második félidőben mutatott teljesítményt. Majd hozzátette, hogy a játékosok jó fizikális állapotban vannak, de hiányzik a győztes mentalitás...

    Úgy tűnik ez volt Rudi Garcia utolsó taktikai utasítása a Roma kispadján:

    "MARCATURA Radja ----> Kucka Flore ----> Bacca Checco fuori area SEMPRE"

    Ciao Rudi, köszönünk mindent! :R Bízom benne hogy ez volt a helyes megoldás, és az új edzővel elérjük legalább a második helyet, de még talán időben vagyunk és semmi sincs veszve. Tutto Passa, La Roma Resta! ♥

    Totti + 2 év :) [link] Adja az ég hogy legalább még egy évet játsszon, és láthassam legalább egyszer élőben. :B

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák