Új hozzászólás Aktív témák

  • TommyGun

    őstag

    Gratulálok a Real Madridnak, sokkal jobban játszottak mint szeretett csapatom. Már év eleje óta képtelen vagyok megérteni Pep mi a szart is akar a csapattal. A bundesliga megnyerése számomra alap, azt egy ilyen kvalitású játékosokkal rendelkező csapatnak mint ami most nálunk van edző nélkül is illik hozni.
    De ahogy látszik komoly csapatok ellen fos az egész játékrendszerünk. Pep megölte a széljátékunkat, ami tavaly a legjobb volt a világon, és a remek szűrős középpályás védekezésünket is ami szinten baromi jó volt tavaly. Nem örülök Pep-nek, de jövőre fog igazából kiderülni hogy mennyit is ér. Első évben lehet betlizni - mondjuk ekkorát egy ilyen csapattal ahol nem kutyaütők vannak minden poszton és a padon se, necces - reméljük összeérnek mint a jó bor. Hálás vagyok a a csapatnak az elmúlt 5 évben remek teljesítményt nyújtottak összességében. A reálban ott volt a vadállat, megérdemelték.

    "Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Új hozzászólás Aktív témák