Új hozzászólás Aktív témák

  • AAntii

    őstag

    válasz fatal` #29716 üzenetére

    Ilyen megközelítésben azt leszámítva, hogy nem nagyon voltunk a pályán nem játszottunk rosszul.

    szab.tam: gondolom azért, mert szeretett volna még válogatott kerettag lenni és ha ezt korábban nyilatkozza és ne adj' Isten csak 6-1-re kapunk ki és a jó öreg Sándorunk még pár évig maradt volna, akkor valahogy mindig elfelejtette volna meghívni, függetlenül attól, hogy épp hány gólnál tart a Bundesligában.

    Miután a felsőbb szinteken is nyilvánvalóvá tették, hogy változtatni kell a dolgokon gondolom bátrabban mert kiállni a véleményével.

    A kérdező sportújságírócskák pedig rém ellenszenvesek voltak, attól függetlenül, hogyha Szalai nem betegedett volna le és ő is játszott volna, akkor is hasonlóan kikaptunk volna nem igazán kellene annak a nyakába varrni a dolgot és annak a felelősségét keresni, aki ott sem volt.

    Egyébként az országban egy ember örül ennek a vereségnek igazán, az pedig nem más mint Csank "Nincs felelősségem abban, hogy itt tartunk" János, akiről végre lekerül az a megbélyegzés, hogy világbajnoki selejtezősorozatban ő vezette a válogatottat a legnagyobb zakó idején. A helyében én tuti meghívnám egy sörre Sanyi bácsit, vagy mivel annyira "szerethető", megölelgetném.

    [ Szerkesztve ]

    "Az amatőrnek ihlet, a profinak előleg kell."

Új hozzászólás Aktív témák