Új hozzászólás Aktív témák

  • bagyulajuve

    addikt

    Elég sok nagy beégés volt, nem tudom, hogy mit vártok(unk). Ettől a Szalai nyilatkozattól nem estem hasra, annak ellenére, hogy sok mindenben igaza van. Azonban, amikről beszélt, azt eddig is tudtuk, és nem fog semmi sem változni. Bár érdekes, hogy a focista nem hibás, mert amikor pl megboldogult Varga Zoltán, el kezdett követelni a Fradiban, jött is a mesterkedés, de ez megtörtént Debrecenben is egy külföldi edzővel, akkor lehet mégsem akarnak annyira fejlődni (tisztelet a kivételnek). Meg beszél ilyen-olyan lélektani nyomásról, hogy 50 ezer néző előtt kel játszani, ők évtizedek óta ezt csinálják, már megszokhatták volna az már szinte mindegy, hogy 5 vagy 50e néző. Én oktatok, meg tudományos beszámolókra járok, ahol elő is kell adnom és sajnos izgulós típus vagyok, de hozzá lehet szokni, és ott is azt tapasztalom, hogy mindegy hogy 10 embernek vagy 200-nak beszélek. Fociztam is évekig és bizony néha előfordultak ott szurkolók is, és saját tapasztalatom az, bár lehet másoknál nem így működik, de amikor fociztam, akkor rohadtul nem vettem figyelembe a külső körülményt, csak játszottam, sokszor észre se vettem, hogy mi folyik a pályán kívül. Ha meg mentális felkészítésre van szükségük, akkor követeljék meg.

    Ez egy kis lehetőség most, amikor a csapattársak mögé állhatnának, de ez nem fog megtörténni, mint, ahogy Huszti esetében sem történt meg.

    De nem baj (vagyis igen), én akkor is szurkolok majd a következő selejtezősorozatban, reménykedek egy kisebb csodában, ennyit tudok tenni.

    Resistencia eterna

Új hozzászólás Aktív témák