Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz TommyGun #21648 üzenetére

    a németországi focitérkép így néz ki: van a bayern és mindenki más. igazából politikailag és gazdaságilag is meg emberileg is ez a felállás, a bayor tartományi vezetés sikeresen kivívta magának ezt a kétes elismerést, és valahogy átivódott ez a társadalomba is. én szeretem münchen-t is, de sosem költöznék oda hamburgból. elég ha télen lemegyünk síelni az szuper, de észak számomra sokkal kedvesebb, és ha úgy tartja kedvem, kedvünk, átugrunk berlinbe techno bulikra, csak 260 km, az meg gyorsan ledarálható (no speed limit:D) meg röfögni hétvégén a zsivajba. de ott van a két tenger északon, 100 km-en belül, meg sylt is picit feljebb, ami maga a természeti csoda, na meg dánia.. :)
    nem bírják a németek a bajorokat, de fordítva is igaz :DDD

    a bayern anyagi lehetőségei meg túlmutatnak minden német klubon, a dortmund-on is, nincsen mögöttük egy adidas, egy t-com, egy audi, akik öntik a pénzt ezerrel a klub-ba. ami egyébként meglep, hogy van ott még más nagy cég is bőven, és mégsem sorakoznak úgy a dortmund mögé, pedig már letettek eleget az asztalra hozzá. götze nem akar már ebben az építkezésben szerepet játszani, a legnagyobbak között akar lenni. na és ott van az elengedhetetlen tény is, pep az edző. ki az, aki ne akarnak alatta dolgozni, tanulni, játszani?

    draxler-nek viszont tény, a schalke kevés. ő a dortmund-ba kéne, nem a bayern-be. de simán eltudom képzelni, hogy a bayern leteszi a kivásárlási árat érte és lenyelik. akkor már ott van götze, lewa, draxler és az eddigi káder is. szerintem ez hányinger, hogy megveszünk mindenkit, hogy az ellenfeleket így gyengítsük, de ez is egy stratégia. az lesz majd mint a barcelonánál, szupercsatárok és játékosok a kispadon és elmegy a kedvük az egésztől. senkinek sem jó ez már középtávon sem, de szerintem rövid távon sem.

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák