Új hozzászólás Aktív témák

  • grizlisandor

    addikt

    Hiába rakta össze Máté Csaba néhány hét alatt a pékek által szétzúzott Fradit, hiába nyert 10 meccsből 9-et. Hiába rúgtak vele 5 gólt a Fehérvárnak, 6-ot a Paksnak és a Zalaegerszegnek, a klub vezetése úgy döntött nem ő a megfelelő ember a csapat kispadjára, szóval ide hozták helyette a 44 éves szerb Dejan Stankovicot.
    Kubatov Gábor úgy nyilatkozott a transzferről, neki olyan edző kell, aki BL-t akar nyerni! Amúgy ki ne akarna BL-t nyerni, nem? Nekem a Football manager játékban egyszer már sikerült a Gyirmóttal. Az számít?
    Stankovic tavaly az olasz Sampdoriánál próbált nemzetközi kupát érő helyezést elérni és sikerült is a 38 bajnokiból 3-at megnyerniük. Tökutolsók lettek, a csapat kiesett a második vonalba, a szerb meg mehetett amerre akar.
    Odahaza, "civilként" amúgy LUXUSAPARTMANOKAT ÉPÍT és az sem szokta zavarni, ha nincs engedélye, meggyűlt már párszor a baja a hatóságokkal. Talpig becsület a pali.
    Ráadásul mióta megérkezett volt pár hangzatos nyilatkozata is, egyenesen a foci-bullshit kalkulátorból:
    - „Az én csapatom sose adja fel!”
    - „Igazi csapattá kell válnunk, egy nagyon fontos feladat, csak így lehetünk igazán erősek.„
    - "Ha egy olyan nagy klub hív, mint a Ferencváros, akkor készen kell állnod. Nem ma, hanem már azelőtt."
    - „Az első pillanattól kezdve azt éreztem, hogy ez a megfelelő hely számomra. Rögtön éreztem ezt, miután beszéltem a klub elnökével és a sportigazgatóval." - Háh, kacsint, kacsint.

    Forrás: Vastagbőr fb oldal.

    Más:
    Romeo Lavia éppen most szenvedett izomszakadást a bokájánál, így ahelyett, hogy a válogatott szünet után végre láthattuk volna játszani, hosszú időre kidőlt.

    Pedig direkt nem sietették a játékát. :W
    Fofana2, remélem még hoznak pár játékost a KórházFCbe. :U

Új hozzászólás Aktív témák