Új hozzászólás Aktív témák

  • Soulfly842

    addikt

    válasz Piftuka #187926 üzenetére

    :)

    "Számomra a Notts County, és a Wenger féle Arsenal mellett a Liverpool még az a csapat az angol labdarúgásban, amelyet kedvelni tudok. (Persze ebben oroszlánrésze van a legendás, zseniális Steven Gerrard-nak... :K )"

    Én már annak is örülök, ha kevesebb német focit kell néznem :DDD Kb. úgy utálom a német focit, mint Tibi a bőrgatyásokat, de a három magyar miatt sokat néztem :) (korábban ált. ignoráltam 100%-ban), a leipzig foci szellemiség pozitív volt, emiatt a traumát könnyebben dolgoztam fel.

    "Fizikálisan is tud még fejlődni (ez még szükséges is), és a magyar labdarúgás reputációját ez az igazolás most valóban emelte. Kiváló reklám."

    Iszonyatosan sokat fejlődött etekintetben az elmúlt egy évben (erről lemaradtál, vagy sokat néztél mostanában régebbi összefoglalókat is? :) )! Néztem, s sokszor pont a munkabíráson hüledeztem. Magas játékosnak számít, ehhez képest megkörnyékeze a német bajnokságban a top játékosokat sebesség tekintetében és munkabírásban, robotolásban is. Ez így komplexen minőségi ugrás volt szerintem.

    Az is érdekes volt, hogy bár középpályásként, vagy a támadók és a támadó középpálya közötti delegáltként sok gólt lőtt oldalról, de sok esetben a csapattársak bíztatták: hogy lőjön sokkal többet kapura, mert úgy is gól lesz belőle! :D - ezt ő is elismerte, hogy az alárendelt precizitás és a határozottabb befejezés között egyensúlyt kell találnia. Többet kell próbálkoznia góllövéssel (a képessége gyébként adott is hozzá)

    "Érdemes olvasgatni a különféle hivatalos és "fan based" Liverpool csatornákon, a vonatkozó Youtube videók alatt a hozzászólásokat..."

    Rengeteget olvastam, néztem. Nagyon pozitív volt. Az is, hogy még a hozzáértőbbek is a 4-2-2-2 -t nyomták, hogy az lehet a jövőben a legjobb (4 védő, két belső középpályás 2 szélső 2 2 támadó) Bár szerintem a 3-1-3-1 -nek is lenne értelme.

    "Sokan leírták, hogy korábban még csak nem is hallották Szoboszlai Dominik nevét. Meggyőződésem, hogy a magyar válogatottról is vajmi kevés információjuk lehetett...
    Ez persze számunkra egyelőre csak a marketing része a dolognak."

    De sokan azt is kiemelték - hozzá értőbbek - , hogy az ő vezénylete is kellett ahhoz, hogy az angol válogatottat oda-vissza megaláztuk! :)

    A marketing része lett egyébként az is a dolognak, hogy a tetkójáról is Gerrard került elő (bár van ai cáfolja, hogy ezt ő mondta volna), de lehet valami gyors interjúban hangzott el, s hogy Kloppról milyen véleménnyel van. Ezekkel az apró dolgokkal, s azzal, hogy vezéregyéniségek sorát keresik, akik szívvel élik a focit (megemlítik, hogy a magyar válogatott csapatkapitánya is, ami több, mint beszédes) - az ilyeneket mindig keresték a régi időkben a Liverpool házatáján.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák