Új hozzászólás Aktív témák

  • venember83

    nagyúr

    Henry és Del Piero a CBS-en Ale esetleges visszatéréséről

    „A viccet félretéve, Ale ezt nem mondhatja ki, de amikor a Juventusra gondolok, akkor nem csak ő ugrik be, mert számos ember tette sikeressé azt a csapatot, és közülük egy ember már távozott, tudjuk, kiről van szó. De amikor azt látom, hogy ő nincs ott, ez furcsa.

    Csak hat hónapig viseltem a Juve mezét, nem beszélhetek a Juventusról úgy, mintha rengeteg időt töltöttem volna a klubnál, de tudom, hogy ő mit képvisel a klubnál, és tudom, milyen értéket vihetne a klubhoz, tudom, mire képes, mert ismeri a futballt, ismeri a közeget, és tudja, hogy mire van szüksége egy csapatnak. Azt nem tudom, milyen formában térhet vissza.

    A sztori kicsit Paolo Maldini helyzetére emlékeztet, aki valahogy elhagyta a Milant, távolról figyelte az eseményeket, az emberek azon gondolkodtak, hogy talán vissza kellene térnie, a Milan pedig szenvedett, aztán visszatért, s nézzük meg most a Milant.

    Szóval szerintem ennek az embernek, s ő nem fogja kimondani, de a Juventusnál lenne a helye, ez egyértelmű. De persze ez csak az én véleményem, ott kellene lennie. Vissza kellene térned, haver, ott lenne a helyed.”

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák