Új hozzászólás Aktív témák

  • BenHans

    addikt

    válasz sh4d0w #173584 üzenetére

    Azt hittem csak ironizálsz.
    Érdekesen látod a szituációkat. Szíved joga. A szabály meg mást mond.
    Azért az érdekes, hogy Haraszti és Hrutka, akik élből szállnak bele a Rómába ha kell ha nem, na még ők is elismerték a két tizit és egyértelműnek nevezték a pirosat, sőt a szándékosság miatt még ki is néz a bozótharcosnak pár meccs. Lerántotta Zalewskit, még le is nézett rá majd a nyakára taposott.

    Btw 1 piros volt. A hátraütés miatt a góljukat vették el, nem igazán lehet vitatni a mozdulatot és a szándékosságot itt sem. 1. tizinál Zani belépett a védő elé lefedezni a labdát és maga elé engedni, beleszállt a combjába, kapus szemszögi lassításon simán látszik. A másodiknál pedig végre jó ütemben elesett Zani és nem akart visszafogni meg továbbmenni négykézláb, így a tükörsima taszító mozdulatból tizi lett, nem tudom mi lehet itt kérdés, még a pali keze is továbblendül a lökésből.

    Bírózni lehet, mert aki a pályán volt az semmit nem látott, mindenért a VAR szólt. Szerencsére.
    Ott a teljes bővített összefoglaló, több kameraállásból, tényleg nem értem hogy mi a gond, a stúdió és a kommentár sem kifogásolta a döntéseket, sőt még a lazio szurkoló ismerősök sem.

    🧡 "...gialla come er sole, rossa come er core mio..." "La forza del branco è il lupo la forza del lupo è il branco" "L’emozione di poter sedere sulla nostra panchina è indescrivibile, tutti sanno cosa sia la Roma per me" (Daniele De Rossi) Isten hozott otthon, kapitány!

Új hozzászólás Aktív témák