Új hozzászólás Aktív témák

  • válasz Tibiajax #131187 üzenetére

    Nem nagyon volt mit írni róla, senki nem számított arra, hogy ez az újjáépülő Chelsea továbbmegy, legjobb játékosát elveszítve, átigazolási tilalmak után, új (tapasztalatlan) edzővel, szezon elejéhez képest visszaesett formával, ebben a szezonban nullkilométeresként az ifiből felhozott játékosokkal. Ott most a hosszútávú jövőt építik, a jelen kárára.

    Hasonló a helyzet a Tottenhamnél, azok összeomlottak a szezonban, edzőváltás, három legjobb játékos közül kettő sérült a harmadik meg elment.

    Könnyen lehet, hogy idén nem lesz angol a 8 között, vagy csak egy. És talán 3 német. Az jó, hogy a német csapatok összekapták magukat, százszor többre becsülöm őket és inkább nézem őket, mint ezeket a színészkedős, provokálós, focin kívül minden alattomos viselkedésmódot bevető latin (olasz, spanyol) göré... csapatokat.
    Végül is jó lesz a mezőny, ha az Atleticót sikerülne kicsapni, a Napoli - Barca közül hál'istennek az egyik biztosan távozik, már csak a Real az aki ott lesz még, mert szerintem megverik a City-t. :DDD Az Atalantát nem tudom hogy milyen.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák