Új hozzászólás Aktív témák

  • freeubi

    csendes tag

    Sziasztok!

    Végül a Genius Cavimanus HS-G700V GX - mellett döntöttem.
    A mai napon átvettem. Nagyjából 7-8 órája használom egyhuzamban, leírnám a tapasztalataim.
    Nem volt még másmilyen 5.1-7.1 fejesem, csak egy 3k-s stereo. Iponról 13200Ft, 1 év garancia, 3 nap alatt megjött.
    Elsőre kicsit nehéznek tűnik, gondolom a vibráció miatt. Minőségére nem találtam kivetni valót, talán azt, hogy a hangerőszabályzó túl könnyen forog. A kábele meglehetősen vastag, nem hinném, hogy könnyen megtörne. Driverei könnyen felkerültek, könnyen kezelhető, bár windows 8ra külön le kell tölteni.
    A beépített hangkártyának nincs háttérzaja. Mérete nekem majdnem kicsi, de még éppen jó. Nem szorítja a fejet, kényelmes. Bővel körülöleli a fülem. Mikrofonja elfogadható, jobb mint a laptopomba épített :). Hangerővel nincs gond, rohadt hangos, viszont elég rendesen ki is hallatszik.
    Hangzása érdekes, vibrával túl sok mély, EQval ellensúlyozva nem rossz. Közép hangok nem túl hivalkodóak, a magasok szépek. Vibra nélkül eltűnik a mély, dobozhangja lesz, de jobban kijön a közép és a magas.
    Blueray koncertel teszteltem a térhatást(AC/CD, 7.1 Flac), egész jól kijön. 5.1es filmél (Bluray rip, 680kbps) még jobban. Rockra nem igazán jó, de dubsteppre és klasszikus zenére kifejezetten tetszik. Nem egy nagy csoda, de nem is erre van.
    Játékban (Bad Company 2) viszont hihetetlen jó! Rezeg, ha eltalálnak és végre tudom ki merről lő. Kijön a térhatás, automatán 7.1re rakja a rendszert. Teljesen más élmény így tolni :D, rögtön feljebb csúsztam a ranglétrán :).
    Összességében szerintem megéri az árát. Aki zenét akar hallgatni inkább sztereót vegyen, olcsóbban jobbat kap, de játékra szerintem elegendő.

Új hozzászólás Aktív témák