Új hozzászólás Aktív témák

  • MarcZ

    senior tag

    válasz KisTücsök #4390 üzenetére

    Nos, meg fogsz lepődni, de játékok terén még csak GTA IV-el és CoD4-el próbáltam, mert jelenleg ez a kettő, amivel játszom, de amint kijön egy új játék, ami piszkálja a fantáziámat kipróbálom, de most már a G35-el. Nagyon sok zenét hallgatok mindig, nem volt ez másképp most a napokban sem, a Carcharias-hoz képest azt vettem észre, hogy sokkal jobb a G35 basszusa, és nagyon szép a hangzása is. A 7.1 meg egyszerűen hihetetlen, lehet nekem csak azért ilyen furcsa, mert én még soha az éltben nem tapasztaltam, de nagyon jó, bár zenehallgatáshoz marad a 2.0, mert a 7.1 picit doboz hangú, amint játékra váltok, ugyanúgy váltok 7.1-re is. Nagyon tiszta a 7.1, jól lehet vele hallani mindent, nekem igen valóságszerű volt, bár én sztereóval is elég jól hallottam, jobb nem leszel vele, inkább azt fogod érezni, hogy valóságosabbak a hangok, de én valahogy ugyanúgy hallok vele, mint a Stereóval, de ettől függetlenül megérte a csere. Szerintem nem bánod meg, ha megveszed, nagyon minőségi termék, különösen ajánlott, viszont nem annyira kényelmes, mint a Carcharias, az egy nagyon kényelmes fejes volt, ez is az, de nekem a Carcharias valahogy "biztonságosabban" éreztem a fejemen.

    (#4391) jaffa 2843: Én is így vagyok vele mellesleg, nagy részt zenélek, de sokat játszom is mellette, de valahogy a G35-el most úgy érzem, hogy zenébe már ennél szebb nem lehet, pedig tudom, hogy lehet, számomra picit nehéz elhinni, lehet azért, mert nekem még nem voltak komoly audioeszközeim.

    Visszatérve a Szibériás ügyhöz. Van olyan, akinek volt már G35-je és USB-s Szibériája is? Ha igen, kérem jelentkezzen, nagyon jó volna, ha tudnék egy-két kérdést kérdezni, nagyon piszkál, hogy miért van ez a "szibéria hájp". Mellesleg már úgy vagyok vele, hogy annyi van belőle minden LAN-on, hogy ha két csapat játszik egymás ellen, akkor már a hallásnak alig van értelme, mert mind a 2 csapat 99%-ban szibériát használ.

    A man's got to do what a man's got to do.

Új hozzászólás Aktív témák