Új hozzászólás Aktív témák

  • Leavemealone

    tag

    Sziasztok! Segítséget kérnék Tőletek. Jelenleg egy Roccat Khan Aimo fülesem van, ami olyan 45k körül van/volt kapható. Virtuális 7.1-es füles. Tapasztalatom, hogy míg játékra tényleg jó, zenehallgatásra borzalmas.
    Olyan fülest szeretnék, aminél nem vesznek el zenehallgatás közben frekvenciák, de játékra is tudom használni. Feltételezem, hogy min. 45-ért vagy annál többért tudnék csak olyat kapni, ami az igényeimnek megfelel, ha a mostanim ennyibe került és ennyit tud. (de az is lehet, hogy csak nagyon melléfogtam és rossz ár érték arányú fülest vettem)

    Leírom nagyjából mik a kritériumok, hátha van ilyen füles a piacon :))
    1, Sokat játszom, de a zene, vagy úgy általában a hangzás fontos lenne számomra, elektronikus zenéket szoktam többségében hallgatni, de azért, ha klasszikus zenét hallgatnék, jó lenne ha a zongora hangját hallanám (volt olyan darab aminél alig hallatszott). Nem tudom, van-e olyan füles ami a zenét sztereoban, a játékokat filmeket térhangzásban ugyanolyan jól vagy egy kis EQ állitgatással meg tud szólaltatni és ne keljen csak gamer, vagy csak zenére külön fülhallgatót vegyek.

    2, Maximális összeg olyan 70-80 körül, de ha éppen egy árkategóriával efelett lévőt, meg egy ez alatt lévőt is tudtok írni azt is köszönöm.

    3, Mindenképp vezetékeset szeretnék.
    4, Circumaural
    5, Mikrofonost
    6, ha lehet akkor stereo és 5.1
    7, ha azt mondjátok hogy egy belső hangkártya + jack comboval jobb hangzást lehet elérni, akkor úgy használnám és vennék egy hangkártyát is mellé.
    8., Jelenleg egy z390 aorus pro alaplapi integráltam van.
    9, DTS, THX és egyéb nyalánkságok, foggalmam sincs hogy ezek miért jók, de ha éppen van hozzá és a moziélményt is megdobja akkor lehet. De ugy gondolom, ha nincs is megvagyok nélkülük.

    Köszönöm a segítséget!
    Üdv

    [ Szerkesztve ]

    PC: ASUS ROG Strix-H Z790; Intel i7 14700k+Be Quiet Silent Loop2 360mm; 2x16 GB G.Skill Trident Z 6000 Mhz, Samsung 990 Pro, Be Quiet Straight Power 11 1000W, XFX Merc 310 Black Edition 7900XTX , Phanteks NV7, WD Red 4TB, Windows 11 Pro 23H2

Új hozzászólás Aktív témák