Új hozzászólás Aktív témák

  • Ombre85

    tag

    Szerdán elgurult a gyógyszerem egy fél órára, ami pont elég volt, hogy megrendeljek egy Razer Tiamat 7.1-es fülest.
    Otthon mikor kibontottam, megállapítottam, hogy legalább 5.000 Ft-om a csomagolásra ment el, ha nem több. ;] Nagyon pazar, igényes dobozban adják, de maga a cucc vegyes érzelmeket keltett bennem.

    Az összeszerelés minősége kifogástalan, bár a pánt nagyon vékony és merev műanyagnak látszik, állítólag nem törékeny. Nem mernék rá mérget venni, de szerintem van is benne valami fém, mert összecsavarozható. A fülpárnákon a nyílás picike, mégis jól belefér a fülem. A külvilágot úgy lezárja, hogy a saját szívverésem is hallom, lépkedni nem is jó benne, mert nagyon döng.

    Bedugás után néztem rajta egy filmet és megállapítottam, hogy nem erre találták ki, vagy inkább nem ehhez szoktam. Valódi térhatású filmem nincs, majd később kerítek, de a hang karaktere volt nagyon szokatlan. Zenehallgatásnál úgyszint.
    Azonban a játékokra némi beállítás után tökéletesen ideálisnak bizonyult.
    Bár kicsit elkeseredtem a Minecraft és a GTAV után, mert semmi térhangzást nem érzékeltem, és olyan visszhangosnak tűnt a hang is, de mikor a BF4-et indítottam, már az intronál majdnem besírtam örömömben, mert meglett, amit kerestem. Tökéletes térérzet, pontosan tudtam, mikor mi merre található, egyszerűen lenyűgözött. Abba sem bírtam hagyni a játékot, pedig nem az én stílusom. :))

    A mikrofonja tiszta, de rendkívül halk, erősíteni kell több helyen is, utána jó lesz.
    Ha valakinek megfordult már a fejében, hogy ilyen fülest vegyen, akkor vegye figyelembe, hogy játékokhoz készült, abban rejlik az ereje. Rá is van írva: for gamers, by gamers :)
    Zenére felejtős még annak is, aki nem foglalkozik a minőséggel, a magasak túl magasak, a mélyek valahogy nem találják a helyüket.
    Filmmel kapcsolatban pedig talán ma lesz időm valami 5.1-es DVD-t keríteni és véleményt alkotni.

Új hozzászólás Aktív témák