Új hozzászólás Aktív témák

  • SharpSA

    veterán

    Még mindig a Logitech G35 utódát. Nehéz ügy, mert ennek hangminősége jó, a térhatása nem az igazi, azaz játék közben sokszor nem igazán hallom merről jön a hang.

    Gondoltam kipróbálok egy valódi 5.1-es fülest, azaz nem virtuálisat. Ezért ma hazahoztam egy Roccat Kave xtd 5.1 Digital-t, de vissza is vittem. Számomra borzalmas, műanyag dobozos a hangja. Tény hogy a kb. 1,5-2 óra alatt alkult kicsit a hangja, de nem tetszik. Ráadásul ilyen minőség mellett nagyon drága...
    Használ-e valaki Cooler Master Storm Sirus 5.1-et, illetve Razer Tiamat 7.1-et? Inkább előbbi lenne érdekes, mivel az olcsóbb, illetve utóbbi pár teszt szerint halkan zúg csenben és a mikrofonja nem nagy szám. Ha igen, mi a tapasztalat? Nem az olcsót és nem is az értelmetlenül drágát keresem, hanem a jót. Van-e még jó valódi többcsatornás füles?

    Nem tudom, hogy jó lenne-e egy jó hangkártya egy sztereó fülessel, amikor a hangkártya alkotja a virtuális több csatornát. Lehet, hogy többet tudna, mint a G35? Illetve ilyen esetben mit érdemes beállítani a játékok hang menüjében? Fejhallgatót vagy 5.1, 7.1-et?

    Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben

Új hozzászólás Aktív témák