Új hozzászólás Aktív témák

  • wanted5

    őstag

    válasz F.B.I. #13394 üzenetére

    vigyázok is rendesen mindenre :D
    amit említettem példának ozone az gyakorlatilag 1 év normális használat alatt egyszer egyik oldala,(amit megcsináltam) utána a másik oldala tört el, ugyanannál a pontnál... persze ez egy erősen alsó kategória, de már lassan ott tartok hogy nem dizájn vagy tudás alapján választok fülest, hanem hogy mennyire normális a kihúzó része, mert esetemben mindig az a gyenge láncszem..

    szinte lépkedek felfele az árcédulán bízva abban hogy a drágább jobb is, és nem adja meg magát olyan hamar, mert kicsit elegem van már hogy minden évben új fülest kell venni..

    itt van most egy sony xb600, ez már azért 20 ezres kategória, meg egy minőségi termékről lenne szó, és pár hónap után a párna közepén a kis háló ragasztása megadta magát és félig elengedte.. persze mikor legelsőnek kézbe vettem már akkor tudtam hogy ez gyenge pont lesz idővel, de hát egy ilyen terméktől minőséget várnék.. de úgy látszik ez kihalóban van, vagy feltolták arra a szinte amit hétköznapi ember nem fizet meg..

    na de a kraken tetszene, és számomra tudásban is kielégítő volna, de képeken nézve kicsit elrémít, hogy olyan pálcika vékony kis műanyag tartja.. mindenképpen meg kellene néznem élőben

    aki javasolta a hyperx fülest, az kevésbé tetszik, bár az biztos hogy a fém nem fog eltörni, maximum elhajlik :C

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák