Új hozzászólás Aktív témák

  • galocza

    aktív tag

    na régen jelentkeztem, és sajnos nem azért, mert azóta is a fülest nyüstölöm, hogy nektek szép beszámolót írhassak róla.
    a következőkben csak sírás-rívás van, szóval aki nem ér rá, hagyja ki 8).
    a terv ugye sharkoon cosmic. a gúgli csak a pixmaniat adja használható találatnak, úgyhogy írtam a sharkoonak 2 hete hétvégén, adjanak már nekem egy mo-i forgalmazót. hétfőn 10kor megkaptam a választ (tessék majd összehasonlítani a magyar ügyintézéssel!) a kért infóval. a nagykernél szerepelt 3 csomagküldözgetéssel is foglalkozó cég, ebből 1 a saját boltjuk.
    én a másik kettőnek írtam még hétfőn levelet (mást is akartam, ami a sharkoon disztrónál nem volt), hogy van-e a tárgy, mikó', hogyé' stb.
    kicsit elfeledtek, múlt hét csütörtöki zargatásomra az egyik még aznap válaszolt: március közepe. lol. írtam a 3. helynek, ami a disztró saját boltja, hogy van-e, azonnal kaptam választ: a nagykerüknek van. azon melegiben meg is rendeltem. szombaton jött még levél a másik boltból, hogy majd csak e héten tudnak válaszolni, mert akkor tudják meg. összehasonlításképp: én pár óra alatt kaptam választ onnan is, a germánoktól is. felejtős.
    mind1, megrendeltem, kedd óta aktuális a kiszállítás, ma írtam, hogy mi is vagyon a dologgal. erre: ma mennek a nagykerbe (a saját anyacéghez!), ma vagy holnap tudják postázni.
    ergo a számítotthoz képest 1 hét késés, összesen két és fél hét tökörészés egy ilyen darab ára + kp.

    EDIT: ja igen, azt nem is írtam, hogy tán azért nem volt találat, mert a cosmicot kozmicnak írták...
    nagyon jó cuccnak kell lennie ezekután, hogy elégedett legyek.
    gratula annak aki végigolvasta, még nagyobb annak, aki értett is belőle vmit 8).

    [Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák