Új hozzászólás Aktív témák

  • bajaki

    őstag

    Sziasztok!

    Adott egy Genius SP-HF1250B hangfalpár, amellyel tökéletesen meg vagyok elégedve, mégis el kell gondolkodjam a cseréjén. Lecseréltem a TV-met, és sajnos az új példányon nincs 3.5 mm-es jack csatlakozó. DAC-okat nézegettem, de ahogy nézem <10k alatt nem kapok használható minőségűt (távirányítós kellene).

    A TV optikai kimenetén szeretném használni a jövőbeni eszközt.

    A 1250B-t valószínűleg el fogom adni. Elgondolkodtam egy Edifier R1280DB-n, de a topikot olvasgatva azt látom, hogy hangban nem feltétlen előrelépés. (Nem mintha annyira szükség lenne, de ha már rákényszerűlük a cserére, lépnék egy fentebbi kategóriába.)
    + árukeresőn találtam egy olyan véleményt, hogy Dolby Digital adásoknál nem szólalt meg a vásárlónak a hangfal. Ez mennyire általános optikai kimenet esetén? Vagy inkább user error, esetleg az adott TV sajátossága lehet?

    Aztán szembejött az R2750DB az emagon és látatlanul (illetve YT videók és vásárlói vélemények alapján) nagyon megtetszett. Kár, hogy nem sikerült kifognom az 55k-s múltkori árán, de a mostani 65k sem rossz. Fogcsikorgatva, de ennyit még rászánnék.
    Nagyon overkill lenne egy ~14 négyzetméteres szobába?

    Amire használnám: TV-n filmek, sorozatok, illetve a zenéket is TV-n hallgatom általában a YT appban. Játszani nem szoktam mostanában, főleg nem hangfallal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák