Valóban érkezik a System Shock 3

Néhány nappal ezelőtt adtunk róla mi is hírt, hogy elindult egy teaser oldal, amelyen egy visszaszámláló és egy System Shock 3 felirat volt megtalálható. (utóbbit később eltávolították) Az Otherside Entertainment által létrehozott weboldal a határidő lejárta után aktivizálódott, kiderült hogy valóban a System Shock 3-ról van szó, de tulajdonképpen semmi másról nem kaptunk információt. Az oldalon meghallgatható még egy rövid üzenet Shodantól is, de abban semmi érdekesség nincs.

Lehetőség van feliratkozni a játék hírlevél rendszerére, ugyanis később egyéb újdonságokat is kapunk majd a készítők szerint. Érdekesség, hogy egy rövid kérdőívet is ki kell tölteni a feliratkozáshoz, ennek utolsó pontjában azt kérdezik tőlünk, mennyire vagyunk érdekelnek minket a VR (virtuális világ) eszközök. Lehet, hogy a játék VR támogatással jön? Reméljük hamarosan kiderül.

Azóta történt

Előzmények

  • Jön a System Shock 3?

    Elindult egy teaser oldal, valamint egy visszaszámláló is, napokon belül kiderül, hogy valóban a híres széria új részét kapjuk-e meg.

  • VR forradalom a küszöbön?

    Az iparág ismét játékba akarja hozni a virtuális valóságot. Vajon most a játékosok kezével fogható valóssággá válnak VR Headsetek, vagy ismét csak néhány prototípussal gazdagodik a technikatörténelem?