Oculus Rift, Szimulátor, Veletech!

Most szombaton kerül megrendezésre a PROHARDVER! és a Mobilarena nagyszabású telekommunikációs, IT és szórakoztató elektronikai kiállítása, a Veletech, melyen a rengeteg érdekesség között természetesen idén is lesz profi autószimulátor. A SimHouse csapata elhozza nekünk a PROHARDVER! hasábjain már korábban bemutatott igen komoly motion cockpit-jüket, valamint az Oculus Rift virtuális valóság szemüveget, melyet most Ti is elsõkézbõl megcsodálhattok és persze ki is próbálhattok!

Ehhez kapcsolódik a PROHARDVER! és a SimHouse aktuális nyereményjátéka is, melynek szerencsés nyertese 2 db Veletech belépõjegyet, valamint egy SimHouse kupont kap jutalmul, melyet beváltva 2 órán át nyüstölheti a szimulátort és/vagy az Oculus Rift-et barátaival a SimHouse budapesti bemutatótermében!

És hogy ezért mit kell tenni?

Osszátok meg ezt a hírt a SimHouse Facebook oldaláról és aki a legtöbb Like-ot gyűjti össze péntek este 18:00 óráig (2014.04.18), azé lesz az izgalmas nyeremény! Ne feledjétek a megosztásokat publikusra állítani, hogy láthatók legyenek a megszerzett Like-ok!

SimHouse Facebook oldala: SimHouseSimulators
Veletech Facebook oldala: Veletech 2014

Találkozunk szombaton a Veletech-en a Millenáris Parkban!

Azóta történt

Előzmények