Nagyon az elején tart a Silent Hills fejlesztése

Amikor néhány hónapja, az idei Gamescomon bemutatták a P.T nevű játékot, azonnal a közönség kedvence lett. A rövid idő alatt végigjátszható horror játékról kiderült, hogy direkt lett ilyen hosszúságú, míg a P.T a playable teaser rövidítést takarta, a  a cím mögött tulajdonképpen a legújabb Silent Hills című játékot találhatjuk.

A Hideo Kojima és Guillermo del Toro közös játéka nagyon úgy tűnik, hogy még a fejlesztés korai szakaszában van. Legalábbis erre enged következtetni a program főszereplőjének, Norman Reedus-nak a nyilatkozata, amelyet a Reddit közösségi oldalán osztott meg a kérdezőkkel. Állítása szerint bár rendkívül izgatott az új Silent Hills miatt, egyelőre semmilyen súlyos részt nem vettek még fel vele.

Ez sok mindent jelenthet, de több mint valószínű, hogy nagyon a fejlesztés elején járnak a készítők, főleg mivel Kojima jelenleg a Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain munkálataival van elfoglalva. Remélhetőleg hamarosan újabb részleteket is kapunk az ígéretesnek tűnő projectből, és nem azzal kell majd indítani az új évet, hogy csak 2016-ban lehet meglátogatni újra Silent Hill ködös városát.

Azóta történt

Előzmények