(Frissítve)Bajok a Silent Hills körül

Frissítve: Del Toro, és Norman Reedus is Twitteren jelentették be, hogy lelőtték a játékot. Várjuk a Konami hivatalos bejelentését.

Úgy tűnik, hogy a Kojima-Konami háborúnak megvan az újabb áldozata. Eddig csak a Metal Gear Solid játékokról tüntették el Kojima nevét, most azonban úgy tűnik, hogy a Silent Hills sem ússza meg szárazon a dolgot. Eredetileg ugye a híres tervező Guillermo del Toróval közösen készítette volna az új horrorjátékot, azonban del Toro egy Twitter bejegyzésben elismerte, hogy már nem dolgozik együtt Hideo Kojimával.

Egyre többen gondolják azt, hogy a Silent Hills meg sem fogja érni a megjelenés napját, már előtte törlik majd a projectet. Persze ez egyelőre csak találgatás, de aggodalomra adhat okot, hogy a játék játszható demószerű teaser kiadását a P.T-t április 29-től törli a Konami a PSN rendszeréből, mert állítólag lejár a disztribúciós időszak. Hogy mi az igazság, mi áll a döntés hátterében, nem tudjuk (vagyis valószínűleg mindenki tudja, csak hivatalosan senki nem mondja ki), de a rajongók készüljenek fel rá, hogy ha meg is jelenik a Silent Hills, az mer nem lesz ugyanaz, mint eredetileg.

Azóta történt

Előzmények