LOTRO: Tiltakozás a Pajkos Póni előtt

Bizonyára közületek is sokan vannak, akik nagyon örültek akkor, amikor a Turbine bejelentette, hogy a DDO Unlimited után a LOTRO is mikrotranzakciós fizetési modellre vált át. Azaz az alapjáték, bizonyos megszorításokkal, teljesen ingyenesen játszható, viszont aki a teljes tartalomra kíváncsi, annak már fizetnie kell - erről egy hírt is írtam régebben.

Ahogyan az lenni szokott, először az amerikai szerverek álltak át ingyenesre, és mostanra már szinte mindenki kipróbálhatta már azt odaát. Itthon viszont, az európai szerverek még mindig havidíjas rendszert használnak, és a jelenlegi Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar európai oldalon még mindig semmi hír arról, hogy mikor térhetünk át mi is az ingyenes változatra?

Bree városában, a Pajkos Póni előtt lesz a gyülekező

Ez sok európai játékost kellemetlenül érint, hiszen mindenki nagyon várja már, hogy végre havidíjmentesen játszhasson a játékkal, de mindeddig hiába kérdezgették az időközben már több, mint kétszáz oldalasra dagadt fórumon, semmilyen válasz nem érkezett a fejlesztőktől. Sehol egy dátum, sem egy hír, hogy majd ekkor és ekkor lesz a bejelentés, semmi.

A játékosok megunták ezt a tanácstalanságot, ezért egy kis megmozdulást szerveztek ma estére a Lord of the Rings Online: Shadows of Angmar Laurelin nevű európai szerverén. Pontosan este 20:00 órára várják a Bree-ben található Prancing Pony (Pajkos Póni) fogadó elé azokat a játékosokat, akik szeretnének részt venni a megmozduláson (Aki esetleg a móka kedvéért részt venne, az emberi karaktert indítva egy próbaregisztrációt követően, körülbelül háromnegyed óra alatt eljuthat Bree-be).

A szervezők remélik, hogy minél többen eljönnek, és a terheléstől összeomlik majd a szerver, ezzel talán sikerül a készítők figyelmét felkelteniük, hogy várják az információkat.

Azóta történt

Előzmények