Evolve - hivatalos közlemény

Korábban már írtunk az Evolve-ról, mostanra befutott a hivatalos közlemény is, amit alább olvashattok:

A 2K és Turtle Rock Studios - a kooperatív shooter klasszikus Left 4 Dead alkotói – a mai napon hivatalosan bejelentették az Evolve™-ot, mely egy teljességgel új többjátékos élményt nyújtó shooter. Az első ízben a februári Game Informer címlapján bejelentett Evolve ez év őszén érkezik az Xbox One-ra, a Microsoft játék és szórakoztató rendszerére, valamint a PlayStation®4 számítógépes szórakoztató rendszerre és Windows PC-re.

Az Evolve szakértő módon ötvözi a kooperatív és a kompetitív többjátékos élményeket: egy négyfős vadászcsapat küzd egy - játékos által irányított - szörnnyel. A távoli jövőben, egy idegen bolygón játszódó címben a játékosok 4V1 meccsekben vadásznak zsákmányukra. A négy, egymást segítő vadászt irányító játékosok az Evolve-ot first-person shooter-ként (első személyú akciójáték) élhetik meg, míg a szörnyet irányító játékos harmadik személy szemszögéből alakíthatja az eseményeket: ezzel az Evolve teljesen egyedi játékélményt nyújt. Az Evolve világpremierje mellett a Game Informer részleteket közöl a Goliath-ról, mely a játékban található első szörny, és az első, négyfős vadászcsapatról, melynek minden tagja külön osztályba tartozik, és egyedi képességekkel rendelkezik.

“A filozófiánk, hogy olyan, hihetetlenül szórakoztató játékélményt nyújtsunk, melyet máshol nem találni.” nyilatkozta Chris Ashton, a Turtle Rock Studios társalapítója és design director-a. “Az Evolve ’kooperatív csapat a „magányos farkas” ellen’ játékmenete az általunk valaha átélt legintenzívebb többjátékos meccseket eredményezte.”

“Az Evolve egy a teljes generációt meghatározó többjátékos élmény lesz” nyilatkozta Christoph Hartmann, a 2K elnöke. “Az első új, next-gen rendszerekre szánt IP-ként a 2K a Turtle Rock Studios-szal karöltve egy olyan játékon dolgozik, amely már az első perctől fogva szórakoztató, ugyanakkor hosszú távon is letehetetlen.”

Az Evolve mától előrendelhető az előrendelésben résztvevő kiskereskedőktől. Azok, akik az előrendelési akcióban résztvevő kiskereskedőknél rendelik elő a játékot, ingyenesen hozzájutnak a Monster Expansion Pack-hez, amely már a megjelenéskor tartalmazza a Savage Goliath skin-t, valamint egy új szörny karaktert, amely az Evolve megjelenését követően válik elérhetővé. Azon kiskereskedők listájának megtekintéséhez, ahol már előrendelhető az Evolve, látogass el a www.evolvegame.com/preorder oldalra. (A lista folyamatosan bővül.)

Az Evolve-ról további részleteket tudhatsz meg a Game Informer magazin legújabb számából, illetve ha ellátogatsz a www.gameinformer.com/evolve címre, ahol január hónapban exkluzív bepillantást nyerhetsz a játékba.

Az Evolve 2014 őszén jelenik meg Xbox One és PlayStation®4 rendszerekre, valamint PC-re.

Azóta történt

Előzmények