Az 505 Games lesz a Remedy új játékának a kiadója

A Remedy Entertainment legutóbb tavaly áprilisban jelentkezett a Quantum Breakkel, amely sokak számára eléggé felemás végeredményt mutatott mind Xbox One-on, mind PC-n. (Utóbbi később a Steames kiadásnak köszönhetően vállalhatóbb lett) A csapatról eddig annyit tudtunk, hogy két játékon dolgoznak, most viszont újabb információkkal lettünk gazdagabbak.

A legfrissebb hírek szerint a Remedy az 505 Games csapatával állt össze, vagyis utóbbi lesz a jelenleg csak Project 7 kódnéven futó játék kiadója. A P7-ről egyelőre csak annyit tudunk, hogy egy TPS akciójátéknak készül, és a Remedy által teremtett világban játszódik. Részleteket egyelőre nem kaptunk, de az már most tény, hogy az érkező program nem csak Xbox One-ra és PC-re jelenik meg, hanem PlayStation 4-re is kapható lesz.

Előzmények

  • Nem kell 5 évet várnunk a Remedy új játékára

    Jelenleg két új projekten dolgozik a csapat, sokan örülnének annak, ha az egyik ebből az Alan Wake folytatása lenne.

  • Quantum Break videoteszt

    Az időmanipulálós játékok egyik legújabb üdvöskéjének PC-s változatával vannak még gondok ugyan, viszont nagyon jó sztorival és játékmenettel kompenzál ezért, konzolon pedig teljes az élmény.

  • Quantum Break előzetes

    Április első napjaiban nem csak a bolondok jutnak főszerephez, a Microsoft és a Remedy Entertainment legújabb alkotása, az idővel manipuláló, tudományos alapokra épülő Quantum Break is áttöri a falakat.