Assassin's Creed 3 pletykák

Bár a Ubisoft hivatalosan még nem jelentette be az Assassin's Creed III. részét. Hivatalos forrsából már tudjuk, hogy a készítőknek még ez év március 31-e előtt illő lenne bejelenteniük a trilógia zárórészét. Ráadásul a Ubisoft tervezett fiskális kalendáriumában is ez az információ áll, tehát mindenképpen lépniük kell a sajtóközlemény kiadásával. Korábban már volt szó arról, hogy az AC3 története Egyiptomban, Franciaországban vagy USA-ban fog játszódni.

A CVG és más egyéb online játékmagazin találgat, mert újabb pletyka özönlötte el az internetet, s pár helyen arról írnak, hogy Desmond Miles kalandjai az amerikai függetlenségi háború idején fog lezajlani ráadásul egy új karakterrel, hiszen az eddigi pletykák alapján már búcsút mondhatunk a jó öreg Ezionak (ezt szerintem már mindenki sejthette). A játék főbb helyszíneit Boston, Philadelphia és New York városa adná 1789 körül. Ha logikusan gondolkozunk és ráadásul követjük a CVG teóriáját, akkor a 200-300 év különbség is felfedezhető az eddig megjelent Assassin's Creed játékok történetei között. A Brotherhood című folytatásban a Da Vinci DLC-jében a fejlesztők pl. utalást tettek egy amerikai városra, és kapcsolatba hozták George Washingtont az Apple of Edennel. Viszont nem mehetünk el szó nélkül a nagy párizsi forradalom mellett sem. De ez utóbbi már egy másik, illetve egy régebbi pletyka, aminek témája akár az Assassin's Creed 3 mellékküldetése is lehetne.

Tehát hamarosan megtörténik az új epizód bejelentése. A megjelenés már biztos: az Assassin's Creed 3 2012. decemberében fog napvilágot látni a boltok polcain, méghozzá multiplatform formában.

Ti ésszerűnek tartjátok az amerikai helyszínt?

Azóta történt

Előzmények