Assassin's Creed III Update: A Ubisoft hétfőn tart hivatalos bejelentést!

UPDATE! A Ubisoft hivatalosan reagált a kikerült információkra, közölve, hogy jövő hét hétfőn (5:00PM GMT időpontban) részletes tájékoztatást közölnek az Assassin's Creed III-ról. Addig is itt a frissen kiadott, tervezett dobozkép:

A Kotaku.com oldal olyan információk birtokába jutott, melyek szerint a Ubisoft március 5-én fogja bejelenteni az Assassin's Creed III című játékot. Az értesülésekkel együtt egy kép is érkezett hozzájuk, melyen a játék főhőse látható, háttérben a 13 fellázadt angol gyarmatot jelképező amerikai zászlóval.

(Az 1775 és 1783 között vívott függetlenségi háborúban az angol gyarmatok lakossága fellázadt a brit elnyomás ellen, ami az anyaország terheinek jó részét rajtuk kívánta behajtani. Később a 13 csillag jelölte a létrejött államokat, ami azóta folyamatosan gyarapodott, egészen mostani formájáig, amikor is 1959-ben, Hawaii belépésével ez 50 államot jelképez).

A képen látható férfi XVIII. századbéli öltözékéből, fegyvereiből és kiegészítőiből, valamint a Wes Studi nevű híres Cherokee származású színészhez való hasonlóságából arra lehet következtetni, hogy az Assassin's Creed főszereplője valószínűleg egy amerikai őslakos lesz.

A kikerült képre és az azt övező szóbeszédre eddig semmiféle reakció nem érkezett a Ubisoft részéről, így egyelőre a fent elhangzottak nem tekinthetők hivatalos információknak. Amint megtörténik a játék hivatalos bejelentése, akkor megtudjuk, hogy melyik feltételezés bizonyult igaznak az itt leírtakból.

Azóta történt

Előzmények