Angry Birds a Facebookon is!

Az Angry Birds népszerűsége vitathatatlan. A Rovio pedig folyamatosan adja ki az újabbnál újabb kiadásokat. Mobilos fronton az első kiadás után a Rio illetve a Seasons, míg PC-s fronton a Google Chrome böngészőn belül szállhatunk szembe a malacokkal az ellopott tojásokért. Ám most a legújabb kiadás a legnépszerűbb közösségi oldalon lelhető fel.

Ám ez nem egyszerűen egy mezei kiadás Facebook köntösben. Hanem rengeteg újdonsággal is találkozhatunk. Az első ilyen hogy ehhez a kiadáshoz készült egy újabb pályacsomag is melynek neve Surf And Turf. Jelenleg 30 pályából áll, de biztosra vehető hogy ez még tovább fog bővülni. De elérhető még a Poached Eggs és a Mighty Hoax pályacsomagok is.

A másik újítás az úgynevezett Powerupok. Az egyik ilyen a King Sling. Ez gyakorlatilag a madarunk kilövési sebességét növeli meg. A következő a Birdquake. Ez egy földrengést idéz elő amelynek segítségével a malacokra tudjuk dönteni a berendezést. A harmadik a Super Seeds. Ez a madarunk termetét növeli meg egy keveset. Végül de nem utolsó sorban a Sling Scope. Ez egy kis célzási segítséget ad nekünk. Mindegyik powerup a kezdésnél 5-5 darab jár. Ezeknek a számát tudjuk növelni ha minden nap játszunk a játékkal. Ugyanis ekkor napi bónuszokat kapunk, amiknek az értéke napról napra nagyobb. Továbbá ha küldőnk barátunknak ajándékba. Egyébként elérhető még a Mighty Eagle nevű csoda is. ebből is 5 jár alapból. Ha esetleg valamelyik powerupból kifogynánk de szeretnénk belőle, vásárolni is tudunk.

Mivel a játék egy közösségi oldalon lelhető fel, a készítők nem felejtették ki azt az opciót, hogy teljesítményünket a játékkal játszó ismerőseinkkel vessük össze. Sőt, barátok közti rangsor is kialakulhat, melyet a megszerzett csillagok száma határoz meg. Ráadásul meghívhatjuk is azokat az ismerőseinket is akik még nem játszottak a játékkal.

A játék elérhető az Angry Birds hivatalos Facebook oldalán

Azóta történt

Előzmények