PSP rovat

84 teszt, 1409 hír

minden tesztek hírek

  • FIFA 09 megjelenési dátum

    Lassan Európa összes országában beindul az idei futballszezon, és természetesen a legújabb FIFA játékra sem kell már olyan sokat várni - ma ki is derült a megjelenés időpontja.

  • Tízmillió felett a PSP Japánban

    Aki részletesen nyomon követi a heti rendszerességgel jelentkező japán hardvereladási listákat, az minden bizonnyal már számított erre: a PlayStation Portable átlépte a tízmilliós határt.

  • Mytran Wars: az első képek

    A tíz napja megejtett hivatalos bejelentés után befutottak az első hivatalos képek a magyar fejlesztésű mechás PSP startégiából, a Mytran Wars-ből. Epikus méretekből nincs hiány.

  • [GC] Sony konferencia - összefoglaló

    Lezajlott a Sony konferenciája, amely hardver fronton okozhatott meglepetést az újdonságot nem váró, gyanútlan nézők számára. Új PlayStation Portable és PlayStation 3 modellek támadnak hamarosan - de nem ez volt az egyetlen érdekesség.

  • Need for Speed Undercover: első infók & képek

    Befutottak az első képek és információk a Need for Speed sorozat következő, Undercover alcímmel ellátott folytatásából. Az új rész az ígéretek szerint visszatér a sorozat gyökereihez, moziszerű élményt kínál, és idén novemberben jelenik meg.