DS rovat

79 teszt, 1202 hír

minden tesztek hírek

  • Hivatalos az új Prince of Persia

    Hivatalosan is bejelentette a múlt héten már többször is szóba hozott új Prince of Persia játékot a Ubisoft - igaz, sajnos csak a legalapvetőbb konkrétumok felfedésével.

  • Crash Bandicoot: Mind over Mutant infók & képek

    A Vivendi mindenki kedvenc erszényes videójátékhősét is behívja egy újabb szereplésre: a Crash Bandicoot: Mind over Mutant a tavaly megjelent Crash of the Titans folytatása, amely változatos játékmenettel próbálja meg vásárlásra csábítani a rajongókat.

  • The Legend of Spyro: Dawn of the Dragon leleplezés

    A Spyro sorozat az elmúlt néhány epizóddal vélhetően a legelvakultabb rajongókat is elriasztotta a lila kölyöksárkánytól, az első újgenerációs, és egyben a tizedik évfordulót ünneplő epizód azonban csodák csodájára talán visszaállíthatja valamelyest a széria renoméját.

  • Nintendo: nem várható árcsökkentés

    Akik esetleg úgy számolgattak, hogy még bevárnak egy árcsökkentést az egyik aktuális Nintendo masina megvásárlása előtt, azoknak csalódniuk kell: egyelőre nem várható ilyen lépés.

  • Nintendo: gigantikus bevételek

    Március végén újabb negyedév ért véget, ami egyben ez üzleti év végét is jelenti, a platformholderek pedig annak rendje és módja szerint elkezdték szivárogtatni üzleti jelentéseiket: a sort a Nintendo nyitja, amely természetesen továbbra is úszik a pénzben.

  • Force Unleashed - elszabadult az erő

    Új látnivalókkal jelentkezik a Star Wars: Force Unleashed, melynek megjelenése a közelmúltban csúszott szeptemberre. Akciódús jelenetek egy kakttintásnyira.

  • Spider-Man: Web of Shadows

    Az Activision idén sem hagyja játék nélkül a Pók rajongókat: a Spider-Man: Web of Shadows a korábbi évek Pókember epizódjaihoz hasonló, szabadon lengedezős kalandokat ígér, ezúttal nagy hangsúllyal a légi akrobatikán és harcon. Részletek, képek, trailer.

  • Premier előtt

    Az idén sem maradnak virtuális foci nélkül a 2008-as EB-re készülők, a kontinenstorna előtt itt az UEFA EURO 2008. Nintendos DS-re furcsa, de újdonságokkal bőven szolgáló szerepjáték érkezik a The World Ends With You személyében. Heti megjelenések.

  • Ninja Gaiden: Dragon Sword - teszt

    A Ninja Gaiden élmény egyenlő az észveszejtő, látványos akciókkal, a dinamikus harcrendszerrel és a kiváló körítéssel. Lehetséges-e mindezt hordozható konzolon is tisztességesen prezentálni? A Team Ninja bebizonyítja, hogy igen, méghozzá nem is akárhogy...

  • Az E3-on debütál az új Nintendo DS?

    A Sony nemrégiben már elmondta, hogy mindenképpen hosszú távra terveznek a PSP-vel, a most felbukkant jelek pedig arra engednek következtetni, hogy a Nintendo jó partnernek bizonyul majd számukra.

  • Japán szoftvereladások

    Ismét eltelt egy új hét, következzenek az április első hetére vonatkozó japán szoftvereladási adatok. Rengeteg új belépő és változatlan Monster Hunter Portable dominancia jellemzi a listát.

  • Perfect Prosecutor bejelentés

    A negyedik résszel, az Apollo Justice-szal új főszereplőt hajított a Capcom az Ace Attorney sorozatba, ma azonban kiderült, hogy a régi karakterek is kapnak egy saját játékot.

  • Force Unleashed szeptemberben

    A márciusban eszközölt közel fél éves halasztást követően véglegesnek mondható dátumot kapott a Star Wars: Force Unleashed. Már szeptemberben megjelenik.