Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    Lepörgött a stáblista, kifejezetten jó volt az 5 után. Maga a harc szuper, kellően pörög mindig, nem mondom nehéznek normálon, de sokszor meghaltam, változatosan kell használni mindent (szeretek pisztollyal menni, így kb a felében azt használtam, meg a könyöklést a kis nyavajások ellen.) A Valor mission-ök brutál jók, gyakran hanyagoltam a sztorit miatta. A gyaloglás kicsit sivár és céltalan a nyílt világban. Négykerekű járművek irányításával gyűlt meg a bajom a legjobban, nagyon nem éreztem rá a végéig, ellenben minden egyéb járműben kiváló volt a vezethetőség ezzel a kiosztással. A multival nincs tapasztalatom, biztos jó lehet egyébként, alapjaiban régóta vártam egy épkézláb hasonló f2p multit, ami fent lehet a gépen és nem 80+ GB alkalmi játékra, mindenféle magic és fun parádé nélkül.
    Környezet minimálisan változatos, grafika is szép így, de nekem ez 19-20 körüli szint, kb akkor kellett volna ilyen formában látnunk, amikor eltolták. Kb úgy szép szerintem, mint egy Control, abban se volt semmi különös grafika terén (SX patchelve se), ​ott is a játékmenet vitte az embert, sokan meg "jajjdeszép".
    Összességében simán ajánlott kategória, de semmi korszakalkotó nincs benne, csak egyszerűen mindenből kihoztak egy erős jót. Ha tavaly jelenik meg megérdemelné a 8/10-et (így meg olyan Haloványkán, mert Halo).

    .

Új hozzászólás Aktív témák