Új hozzászólás Aktív témák

  • Moby

    addikt

    Pörög a Psychonauts 2 credits.
    Elképesztően jó üzletet csinált az MS ezzel a játékkal, és viszont. Ilyen egy igazi platformdefinitiv exkluzív! Nem állítom, hogy systemseller, ahhoz nem elég széleskörű a célcsoport, de minőségre bőven az. Elképesztő mennyiségű a tartalom benne, a párbeszédek, cutscene-ek hossza, és mennyisége döbbenetes. De ami igazán odvág, hogy egyetlen pillanatra sem esik szét, nagyon de nagyon feszes marad a történetvezetés. Ahogy mondtam, nem nagyon széles a célcsoport, nagyon érzékeny témákat érint a játék, és érezhetően nagyon szándékosan. Nem valamiféle nyeszlett próbálkozás, hogy betalál-e a közönségnek, hanem kellő a bátorság. Ami dícséretes, hogy mindezt nagyon jó érzékenységgel teszi. Minden csak annyira vicces és groteszk, hogy a képes mindvégig a jóízlés ezen oldalán maradni(hiszen közben valóságos drámai sorsokat jár körbe), miközben pont annyira veszi komolyan magát, hogy sosem esik ki a szerepből. Zseniális.
    Ez az egyik része a műnek. A másik a játék része. Játékként parádés. Eléggé oldschool, amit én nagyon tudok bírni, de nem laposodik el, rettenetően hozzáigazították a játékmenet progresszét a feszes történethez, mindig tudja az ember, hogy jön majd még képesség ami..., de közben próbálkozik a helyzeteket anélkül is megoldani, ami kialakít játék közben egy nagyon szép addikciós spirált :D Mindezek közben rengeteg az utalás és a kikacsintás, ami nagyon jó fűszer az amúgy is magas minőségre, tervezettségre, átgondoltságra, és sztorira.
    Technikailag egyetlen dolgot lehet kifogásolni, néha belecsúnyit a texturestreaming, a játék hosszához mérten mondjuk nem olyan sokszor.
    Na, nincs mese, ez egy 10/10-es műremek.
    De most megyek vissza gyűjtögetni. Van mit! :DDD

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák