Hirdetés

Zsörtölődés...

Hirdetés

Itt a csütörtök este, s gondoltam, h ha már itt vagyok szobámban egyedül, meg minden, akkor játszani kéne már egy kicsit - feszültséglevezetésként (ugyebár, helpdeszk, na ja)...

Mit is válasszunk?
-Diablo2? ááá, most inkább valami egyszerűt!
-Sacred? Mondom EGYSZERŰT!
-Mahjongg? ja, még a végén becsavarodok megint a zenéjétől (mint mindig)
-Serious Sam2?ehh, két hónapja megakadtam... Pedig jó lenne...
-Quake4? EZAZ! nullához konvergáló észmunka, lövöldözés (''die bitch, die!''), kellemes grafika (na jó, nem rossz), ilyenek.

És lőn!

Dévédé tok kinyit - első szívinfarktus közeli élmény: HOL A KÓD? Na jó, megszivattuk magunkat, kostatálom, mikor a lemezt az olvasóba (nem, nem beléd, Kedves Olvasó) helyezem.
És már kész is a telepítés.

Egy kis szünet, külföldön tartózkodó Asszonka bejelentkezik dzsímélen, cset. Elbúcsúzás, könycsepp elmorzsolás szem csücskében.

TELJES ''agy''kapacitásom a kis híres-nevezetes jelvényre fordítom. MEGVAN! duplakatt.

Várom az intrót, meg minden.

De nem.
csak egy vindózcsippanás - elkerekedett szemmel lesem a monitort, melyen kedves, szívhezszóló üzenet jelent meg, csak nekem (meg kedvenc plüss Barimnak ;) ), csak most. És üzenet szövege vala, idézem: ''Please insert the Quake 4(TM) DVD, select OK and restart apllication''

Hahhh!
Még inkább hahh! Sőt, húúúúúúúúúúúhaaaaaa!

pulzusom lassan visszaáll 66ra, és elkezd tekerni fejemben a 3 rozsdás fogaskerék:

-Mondd Uram, miért kell egy gyári játéknál a lemeznek folyamatosan benn lenni játék közben az olvasóban (NEM, MÉG MINDEG NEM BENNED, Kedves Olvasó!)?! Olyan macerás mindig ''insert correct CD/DVD-ROM'' tevékenységet végrehajtani (főleg, ha Asszonka megint elpakolt, s fél órát keresem a tokot - persze, h a dédévé állványon találom a Diablo 2-őt a ''Csinibaba'' és a ''Hullahegyek, fenegyerek'' között)..

Miért jó ez?

vagy nem jó, csak ez van, ezt kell szeretni?

Nem tudom.


De nem tetszik.


megjegyzés: mióta feltettem a SSam 2-őt, azóta egyszer se kérte a lemezt - nekik miért megy?

  • Kapcsolódó cégek: