2019. október 22., kedd

Gyorskeresés

WWE 2K16 teszt

PlayStation 4-en próbáltuk ki a 2K legújabb pankrációs játékát, a műfaj kedvelőinek kötelező darab ez az elképesztő amerikai show, sok szimpatikus vonásával találkoztunk, de sajnos bőven vannak hibái is.

Hirdetés

Kivitelezés terén még tudna fejlődni

Az irányítás elég sok megszokást igényel, a kicsit egyhangú támadásokat és védekezéseket nagyon könnyű elrontani, rengeteg alkalommal ütközünk abba a problémába, hogy vagy túl gyorsan, vagy túl lassan dolgoztunk, de mire ezt felfogjuk, már a hirtelen fáradtságtól földön fekve számoljuk a csillagokat. A pankrációban természetesen nagyon fontos elem a meglepetés, ezzel pedig nagyon nehéz együtt élni, amikor egy sor tökéletes támadás után az ellenfél szinte nulla életerővel csap minket agyon a ring széléről visszatérve, esetleg hátulról támad meg villámgyorsan egy kerítésdarabbal, kívülről megkerülve a „színpadot", az felbecsülhetetlen érzés. Ha eddig nem lett volna világos, a WWE 2K16-ben a legjobb védekezés a támadás, ez már csak azért is igaz, mert a védekező mozdulataink korlátozottak, ha mindig csak kihátrálunk, akkor előbb-utóbb elfogynak a lehetőségeink és már halljuk is, hogy: one, two, three, four...

WWE 2K16 teszt (PS4)
[+]

Grafikailag sajnos egyáltalán nem voltunk lenyűgözve. Az ismert karakterek elég jól ki vannak dolgozva, de a mozgások elég gyengék, hosszú hajú pankrátoroknál a hajmozgás kifejezetten bénára sikerült, a közönség sem kifejezetten változatos vagy részletes, a mozgások is elég furcsák néhány esetben, az aktuális konzolgeneráción ennél mindenképpen többet vártunk volna.

WWE 2K16 teszt (PS4)
[+]

A sorozat korábbi részeihez sajnos nem volt szerencsénk, de azt biztosan állíthatjuk, hogy aki odavan ezért az epikus, nagyon amerikai show-ért, az nyugodtan vegye meg ezt a játékot és ne kímélje a kontrollert, a Showcase mód elég hosszúra sikerült, tehát mindenképpen hosszan tartó szórakozást nyújt a WWE 2K16, ami október 30-án érkezett Európába, méghozzá PS4, PS3, Xbox 360, és Xbox One platformokra, PC-s verzióra ne számítsunk, az előző konzolgeneráció esetén pedig sokkal hosszabb töltési időkre és még az amúgy sem túl magas szintű kidolgozottságnál is gyengébb megoldásokra számítsunk.

Pro:

  • Fantasztikus show, változatos módszerek, brutális verekedés;
  • remek Showcase-mód;
  • kiváló karakterszerkesztő;
  • egyszerű, de sok figyelmet igénylő irányítás.

Kontra:

  • Grafikailag rengeteg hiányossága van még;
  • néhol kiismerhetetlen játékmenet.

77

szentkuti11

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Copyright © 2000-2019 PROHARDVER Informatikai Kft.