Hirdetés

WWE 2K16 teszt

Hirdetés

Kivitelezés terén még tudna fejlődni

Az irányítás elég sok megszokást igényel, a kicsit egyhangú támadásokat és védekezéseket nagyon könnyű elrontani, rengeteg alkalommal ütközünk abba a problémába, hogy vagy túl gyorsan, vagy túl lassan dolgoztunk, de mire ezt felfogjuk, már a hirtelen fáradtságtól földön fekve számoljuk a csillagokat. A pankrációban természetesen nagyon fontos elem a meglepetés, ezzel pedig nagyon nehéz együtt élni, amikor egy sor tökéletes támadás után az ellenfél szinte nulla életerővel csap minket agyon a ring széléről visszatérve, esetleg hátulról támad meg villámgyorsan egy kerítésdarabbal, kívülről megkerülve a „színpadot", az felbecsülhetetlen érzés. Ha eddig nem lett volna világos, a WWE 2K16-ben a legjobb védekezés a támadás, ez már csak azért is igaz, mert a védekező mozdulataink korlátozottak, ha mindig csak kihátrálunk, akkor előbb-utóbb elfogynak a lehetőségeink és már halljuk is, hogy: one, two, three, four...

WWE 2K16 teszt (PS4)
[+]

Grafikailag sajnos egyáltalán nem voltunk lenyűgözve. Az ismert karakterek elég jól ki vannak dolgozva, de a mozgások elég gyengék, hosszú hajú pankrátoroknál a hajmozgás kifejezetten bénára sikerült, a közönség sem kifejezetten változatos vagy részletes, a mozgások is elég furcsák néhány esetben, az aktuális konzolgeneráción ennél mindenképpen többet vártunk volna.

WWE 2K16 teszt (PS4)
[+]

A sorozat korábbi részeihez sajnos nem volt szerencsénk, de azt biztosan állíthatjuk, hogy aki odavan ezért az epikus, nagyon amerikai show-ért, az nyugodtan vegye meg ezt a játékot és ne kímélje a kontrollert, a Showcase mód elég hosszúra sikerült, tehát mindenképpen hosszan tartó szórakozást nyújt a WWE 2K16, ami október 30-án érkezett Európába, méghozzá PS4, PS3, Xbox 360, és Xbox One platformokra, PC-s verzióra ne számítsunk, az előző konzolgeneráció esetén pedig sokkal hosszabb töltési időkre és még az amúgy sem túl magas szintű kidolgozottságnál is gyengébb megoldásokra számítsunk.

Pro:

 • Fantasztikus show, változatos módszerek, brutális verekedés;
 • remek Showcase-mód;
 • kiváló karakterszerkesztő;
 • egyszerű, de sok figyelmet igénylő irányítás.

Kontra:

 • Grafikailag rengeteg hiányossága van még;
 • néhol kiismerhetetlen játékmenet.

77

szentkuti11

Azóta történt

Előzmények

 • NBA 2K16 teszt

  A népszerű kosárlabdás sorozat immár a tizenhetedik részét éli meg, még jobb lett a grafika és az irányíthatóság, több lett a show elem és a csapatkínálat is jóval bővebb lett. Az eddigi legjobb NBA játék?

 • WWE 2K16 képek érkeztek

  Folytatódok a híres pankrátor széria, de ezúttal az iparág nagy szereplője nélkül.

 • Akár a Terminátorral is játszhatunk a WWE 2K16-ban

  A híres pankrátor széria legújabb részének előrendelői Arnold Schwarzenegger bőrébe is belebújhatnak.