WWE 2K16 teszt

Hirdetés

Idén se kíméljük a kontrollereket!

A World Wrestling Entertainment rövidítés már önmagában hordozza a szórakoztatást, mint kifejezést. Az biztos, hogy nem ez a legdurvább küzdősport, amit manapság láthatunk, de a pankrációnál szinte minden a látványról és a közönség szórakoztatásáról szól. Ennek megfelelően különleges öltözetekben, kiegészítőkben, esetenként extrém hajviseletekkel pattannak ringbe az ellenfelek, közben epikus zene szól, látványosak az ütések, rúgások, jó nagyot csattan az ellenfél, amikor földhöz vágjuk, mi több kell ennél? Természetesen a valóságban minden meg van rendezve, általában előre le vannak játszva a meccsek, de kit érdekel ez, amikor egy igen szegény sorsú kontrollerrel a kezünkben ülünk a megjelenítő előtt és addig üthetjük-vághatjuk az ellenfelet, amíg mozdulni tud.

WWE 2K16 teszt (PS4)
[+]

A játék elején kiválaszthatjuk pankrátorunkat, de természetesen nem ilyen egyszerű a dolog, rengeteg alapkaraktert variálhatunk át, a karakterszerkesztő pedig nagyon komolyra sikerült, az arcformától kezdve a hajstíluson át a tetkókon és a ruhákon keresztül a bőrszínig mindent beállíthatunk, ha mindent kellő alapossággal szeretnénk megkomponálni, akkor nagyságrendileg ez igénybe vesz vagy fél órát, de a végére természetesen már eljutunk addig, hogy mindegy, csak verekedhessünk már. Természetesen nem csak férfi, hanem női karaktereket, dívákat is létrehozhatunk, nem is kell különösebben sok ügyesség ahhoz, hogy egy átlagos hölgyből pillanatok alatt szörnyszülöttet állítsunk elő. Természetesen rendelkezésünkre állnak kész, a pankráció világában ismert karakterek is, száznál is több játékosból választhatunk összesen.

WWE 2K16 teszt (PS4)
[+]

A karrier módon felül akadnak szimpla egy az egy ellen, illetve kettő a kettő ellen mérkőzések, de van még 2K Showcase mód a múlt nagy Stone Cold Steve Austin-meccseinek felidézésére, illetve kapunk egy online módot is. A játék során gyakorlatilag alig találkozunk töltőképernyővel, a betöltéseket inkább páváskodással keni el a program, látjuk a nézőket, meghallgatjuk a felkonfot, megnézzük, ahogy bejönnek a szereplők (egyéni karakter esetén ennek módját is beállíthatjuk), ezeket értelemszerűen nem is tudjuk átugrani.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

  • NBA 2K16 teszt

    A népszerű kosárlabdás sorozat immár a tizenhetedik részét éli meg, még jobb lett a grafika és az irányíthatóság, több lett a show elem és a csapatkínálat is jóval bővebb lett. Az eddigi legjobb NBA játék?

  • WWE 2K16 képek érkeztek

    Folytatódok a híres pankrátor széria, de ezúttal az iparág nagy szereplője nélkül.

  • Akár a Terminátorral is játszhatunk a WWE 2K16-ban

    A híres pankrátor széria legújabb részének előrendelői Arnold Schwarzenegger bőrébe is belebújhatnak.