UEFA EURO 2008 Mobile teszt

Hirdetés

A játék indítás után rákérdez a hangokra, ez pozitív dolog. A töltőképernyők után a menüben találjuk magunkat. A játék menüpont alatt többféle játékmódot találunk, úgymint Gyors játék, ahol kiválaszthatjuk a saját csapatunkat az ellenfelet és már játszhatunk is egy meccset. A következő mód az UEFA EURO 2008, ahol lejátszhatjuk a csoportmeccseket, a negyeddöntőt, az elődöntőt és a döntőt. A következő lehetőség a saját UEFA EURO 2008, ahol akár olyan csapatot is választhatunk amelyik nem jutott ki az EB-re. Itt egészen a selejtezőktől indulunk, több játékidőt nyújt mint a sima EB mód. Egy mód maradt hátra, ez pedig a Büntetők, túl sok kommentárt nem igényel, büntetőpárbaj, kiválaszthatjuk a saját és az ellenfél csapatot, aztán kezdődik.

A játék grafikája jó, szépen ki van dolgozva a pálya és külső része és a játékosok is. Az irányítás nagyon egyszerű, eleinte megszokást igényel, de ha már megszoktuk akkor a nezhézségi szintet is állítsuk feljebb mert ha nem akkor szinte minden meccset minimum 10-0-ra fogunk nyerni. Az irányításhoz annyit, hogy cselezésnél, lövésnél, szögletnél, stb. megjelenik egy kis csúszka benne egy vagy pl lövésnél 2 zöld sávval. Akkor kell lőni amikor a csúszka a zöld részen van, hamar megtanulható a dolog. ( Íme egy szép félpályás gól )Volt 1-2 furcsaság olykor, pl.: egy játékosom önálló életet élve, az irányítást nem érzékelve futott a saját kapuja felé, majd egy öngól kiséretében beleszaladt a hálóba... . A meccseket beállíthatjuk 3, 5 illetve 7 percesre. A hangokkal nem voltam kibékülve, a közönség lehetne aktívabb, a meccseket csöndben játszuk, csak akkor ad ki hangot a közönség rövid időre ha történik valami.

Minden gólunk után kapunk egy rövid replayt róla, sajnos nem menthetők el, a félidő és a meccs végén pedig megkapjuk a szokásos statisztikát( labdabirtoklás, lövések stbstb. ). A játék futtatható fektetett módban is, így megfelelő készülékkel TV-re kötve is el lehet szórakozni. Egy multiplayer mód nem jött volna rosszul, de sajnos nem került bele...

Hangok:***
Irányítás:*****
Grafika:*****
Játékmenet:*****

Eddig semmilyen platformon nem játszottam focis játékokkal, de ez nagyon megtetszett. Időközben volt szerencsém összehasonlítani a játékot a FIFA 08-al, a grafika fejlődött, az irányítás könnyebb és egyszerűbb lett. Ajánlom mindenkinek, nem csak fociőrülteknek, jópár óra szórakozást tud nyújtani a játék..

( A teszthez Nokia N82-es készüléket használtam. )

Előzmények

  • Sims 2 Castaway Mobile Teszt

    Mai tesztem alanya a Sims 2 Castaway című játék. A játékot elsősorban nem csak a sorozat szerelmeseinek ajánlom, szerintem mindenkit le tud kötni több órára is.

  • Dirt Mobile Teszt

    A teszt alanya a címben is említett Colin Dirt mobilos verziója. A pályák változatosak, a grafika szép, az autók kidolgozása is jó, bár azért már láthattunk szebbeket is...